A múlt héten a Ceglédi Kék Cápák felnőtt csapata is megkezdte felkészülését. A tavalyi NB II szezon hajrájában szárnyaló, mégis balszerencsésen érmes helyezést vesztő csapat célja az idén sem lehet más, mint a legfényesebb érem megszerzése. Jakab László edző :

-Sokan azt gondolják, hogy túl korai a kezdés, de én mindig így szoktam csinálni és eddig bevált. Két hét kinti edzéssel készülünk, majd bejövünk a terembe labdával dolgozni és edzőmeccseket játszani. Remélem tudjuk pótolni a három hiányzó tavalyi kezdő játékosainkat, a várandós kapusunkat Szegedi Brigittát és csak a télen csatlakozó két súlyos sérültünket Mihály Evelint és Kisjuhász Petrát. Szívem szerint egy átlövőt és egy kapust hoznék, remélem össze fog jönni és versenyben tudunk majd lenni a dobogós helyezésekért. Keményen fogunk dolgozni, ahogy eddig is tettük és ha elkerülnek minket a sérülések, akkor egy jó és eredményes idénynek nézünk elébe…

A női kézilabda NB II mezőnye szeptember 17-18-án kezdi meg a bajnoki pontvadászatot, ahol három új ellenféllel is meg kell majd küzdeniük a Cápáknak. Az NB I/B kiesőjével az Inárcs-Örkénnyel, a Budapest Bajnokság bajnokával a Rákosmenti KSK-val és a tavalyi NB II északi csoport 10. helyezettjével a KSI-vel. Az idei szezonban viszont egy osztállyal feljebb folytatja a tavalyi bajnok Gárdony és a második Fehérvár KC II. is. A bajnokság mérkőzés időpontjai még nincsenek lekötve, azokról  később tudunk beszámolni.

-pézsé-

elso edzes capak felnott

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét