A Ceglédi Kék Cápák U13 csapata Dunavarsányban játszotta az Országos Gyermek Bajnokság középső házának második fordulóját. A Cápa lányok ismét remekül küzdöttek és nem jöttek haza győzelem nélkül. 

Varga Péter: – Az első meccsen jól védekezve, kihasználva a szimpatikus ellenfél hiányosságait sok könnyű gólt lőve magabiztos kötelező győzelmet arattunk. A második meccsen a jó képességű ellenfelet nagyon meglepve kezdtünk és nagyon tudatos érett kézilabdát mutatva simán vezettünk. Soha ilyen jól játszva nem láttam még a csapatot. A második félidőben meg egy picit tartani tudtuk magunkat, de nagyon elfáradtunk és sok technikai hibát követtünk el, amit jól kihasznált az ellenfél. Kár azért a 3 lőtt gólért, mert ha csak fele olyan jól játszunk, mint az elsőben, akkor nagy bravúrt érhettünk volna el. Ennek ellenére is örültem és gratulálok a lányoknak!

Sülysápi KSK – Ceglédi Kék Cápák 9 – 31 ( 5 – 15 )

Cegléd: Kopcsa Karolina, Hornyik Orsolya(kapusok), Imregi Blanka 9, Fedák Antónia 5, Kovács Alíz 5, Koncsik Ella 3, Kazai Fanni 3, Szűcs Noémi 3, Mód Klaudia 2, Kádár veronika 1, Varga Nóra

Interpress Center Vác – Ceglédi Kék Cápák 21 – 14 ( 7 – 11 )

Ceglédi gólok: Imregi Blanka 7, Kazai Fanni 3, Fedák Antónia 2, Kovács Alíz 1, Koncsik Ella 1

-pézsé-

-fotó korábbi felvétel-

U13 Cegled-Tapioszentmarton

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét