Tovább szedik áldozataikat a Ceglédi Kék Cápák. Szombaton hazai pályán a Vecsést győzte le a ceglédi csapat, megőrizve őszi veretlenségüket és első helyüket a bajnoki tabellán. Az egyesület fennállása óta ez a legsikeresebb szezon kezdet az NB II-es mezőnyben. Jakab László edző értékelése: 

– Az első félidőben nagyon jól védekeztünk, bár ott is hagytunk ki ziccereket. A második játékrész utolsó tíz perce katasztrofális volt. Nem találtuk a támadásainkban a ritmust és a védekezésünk is szétesett. Az ilyen mérkőzések nagyon nehezek, amelyiken az ellenfél minden teher nélkül játszik. Sajnálom, hogy nem lett több közte, viszont le a kalappal a lányok előtt az 5/5-ös száz százalékos őszi teljesítményük előtt! 

Ceglédi Kék Cápák – Vecsés Kombi Expressz 28 – 20 ( 16 – 9 )

Cegléd: Szegedi Brigitta, Juhász Bernadett(kapusok), Halasi Réka 10/4, Dobos Renáta 9, Kisjuhász Petra 4, Vígh Cintia 2, Tóth Adrien 2, Mihály Evelin 1, Györe Lilla, Hörömpő Dóra, Lagyjánszki Nikolett, Patai Laura, Német Beáta, edző Jakab László

Az eredmény alakulása: 14.p.: 7-2,  24.p.: 13-6,  44.p.: 23-12,  52.p.: 27-14

Cegléd 120 néző, vezette Kiu G., Kiu T.

Kiállítások 6 ill 10 perc

Hétméteres 9/4 ill 2/2

Junior mérkőzés

Ceglédi Kék Cápák – Vecsés Kombi Expressz  25 – 39 ( 10 – 19 )

Ceglédi gólok: Patai Laura 8, Asztalos Dóra 7, Német Beáta 3, Kaczúr Klaudia 3, Ványi Flóra 1, Mihály Zsanett 1, Imregi Blanka 1, Mihály Evelin 1,  

Jakab László értékelése: – Sokkal rosszabbra gondolta, bár ma gyenge kapus teljesítmények voltak. Még mindig nem bízunk magunkban, de a második félidő hozzáállásban és mindenben sokkal jobb volt, mint az első.

-pézsé-

Capa 1

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét