A női kézilabda NB II vasárnapi játéknapján hazai pályán játszik a Ceglédi Kék Cápák felnőtt és junior csapata. A 16:00 órakor kezdődő Szigetszentmiklós elleni felnőtt találkozón újra pályára lép a hazatérő Halasi Réka is, aki az elmúlt években a Cegléd egyik húzóembere volt. Pudics Zsolt SE elnök: 

– A játékos keretünkben két változás is történt az elmúlt hetekben. Sajnos Györe Lilla bejelentette, hogy ezentúl nem tud a csapat rendelkezésére állni és van egy nagy visszatérőnk is Halasi Réka személyében, aki remélhetőleg újra lendületet ad majd a legutóbb Vecsésen megtorpanó csapatunknak. Szerencsénkre a jelenlegi éllovas Gyömrő is váratlan vereséget szenvedett, így nem kell lemondanunk az első hely eléréséről sem. Nagyon nehéz sorozat vár ránk, az előttünk álló négy csapat közül hárommal játszanunk kell, de nem lesz könnyű vasárnap a Szigetszentmiklós ellen sem, így nagyon várjuk szurkolóink segítségét. Örvendetes, hogy a junior csapatunk is győzelmi reményekkel lép pályára. 

A junior összecsapás 18:00 órakor kerül megrendezésre. A mérkőzésekre az eddig megszokott módon 500 Ft lesz a belépő, de a 14 év alatti nézők ingyenesen tekinthetik meg a találkozókat. 

-pézsé-

 

1 hozzászólás

  1. Most fel kell kötni a szurkolóknak és a lányoknak is minden bevethető formátumot. Csak az a két kis gólocskával nyerni. Minden nézőt ha lehet becsábítani. Facebookon írni róla. Nem a visszatérők a JÁTÉKSZELLEM AZ FOG DÖNTENI. CSAPAT JÁTÉK.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét