A múlt héten a Ceglédi Kék Cápák öt korosztálya hét bajnoki meccset játszott. Az ifi csapat hazai vereséget szenvedett a Malévtól, a serdülők papíron 10-ra, rendes játékban pedig 67-1-re nyertek, az U14 legyőzte a Kókát, majd nagy csatában veszítettek a bronzért vívott meccsen az Inárcs-Örkénnyel szemben, az U12 duplázni tudott a Göd és az Érd legyőzésével és az U10 is helyt állt az ebben a korosztályban a gólokat nem számontartó bajnokságban a Gyömrő és az Euronovex ellen.

Ifi mérkőzés:

Ceglédi Kék Cápák – Tempo KSE-BVSC 26 – 36 ( 12 – 16 )

Cegléd, 120 néző, vezette Rácz ,Rigó

Cegléd: Kopcsa Karolina(kapus), Takács Viktória 8(1), Peszeki Laura 6, Mód Klaudia 3, Farkas Fruzsina 3(2), Baricza Viktória 3, Kovács Alíz 1, Fehér Natália 1, Simon Anna 1, Takó Emese

Kiállítás: 6, ill. 8 perc

Hétméteres: 4/3, ill. 7/6

Ade Sowunmi edző: – Sajnos a korai kezdés az egyik nagy ellenfelünk, nem sikerült a lányoknak mérkőzésre hangolódni, így az utolsó hazai meccsünk inkább “közös testmozgás ebéd után” érzetet adott. Sajnálom mert előrébb léphettünk volna a tabellán de nem baj, így lesz mit javítanunk jövőre.

Serdülő mérkőzés:

Ceglédi Kék Cápák – REAC 10 – 0

Ade Sowunmi edző: – A vendég csapat igazolások nélkül érkezett, így a hivatalos végeredmény 10-0, de lejátszottuk a meccset, melyen 67-1-re nyertünk. 
A bajnokság szerethetőbb csaptatát fogadtuk, a célunk az volt, hogy minél sportszerűbb örömjátékkal fejezzük be itthon a bajnokságot. Végre a dobogóra kerültünk, már csak egy mérkőzés van hátra, meg kell tartani a harmadik helyet és nyakunkban az érem.

U14 mérkőzések:

Kóka KSK – Ceglédi Kék Cápák 13 – 25 ( 5 – 14 )

Göd, 40 néző, vezette Holman, Szedmák

Cegléd: Semetka Gréta (kapus), Pintér Zsófia 8(1), Kökény Hanna 7, Kapusi Annamária 3, Imregi Boglárka 3 (2), Tóth Fruzsina 1, Fehér Dorina 1, Pásztor Petra 1, Berényi Norina 1, Csombai Mirella, Spolmin Rebeka, Pokorny Szintia

Kiállítás: 6, ill. 6 perc

Hétméteres: 0, ill. 3/3

Inárcs-Örkény KC – Ceglédi Kék Cápák 19 – 17 ( 9 – 6 )

Cegléd: Semetka Gréta (kapus), Kökény Hanna 6 (1), Kádár Kata 4, Pintér Zsófia 2, Imregi Boglárka 2, Vágány Noémi 2, Tóth Fruzsina 1, Spolmin Rebeka, Fehér Dorina, Pásztor Petra, Berényi Norina

Kiállítás: 6, ill. 2 perc

Hétméteres: 1/1, ill .4/2

Spolmin Roberta edző: – Az első ellenfelünk a Kóka volt. Nagyon szépen játszottak a lányok, többnyire jó döntéseket hoztak, támadásban jól ment a labda, remekül védekeztek, és a kapusteljesítmény is kiváló volt. Ráadásul szerencsére néhányan újra magukra találtak, és úgy játszottak, ahogy tényleg tudnak, aminek külön örültem.
A második mérkőzést az Inárcs-Örkény ellen játszottuk, amin a lányok az első perctől az utolsóig hatalmas iramot diktáltak, így egy parázs hangulatú mérkőzés lett a találkozóból. Majdnem a mérkőzés egészét hátrányban töltöttük, ám az utolsó percekben sikerült kiegyenlítenünk, de a vezetést sajnos nem tudtuk átvenni. Sajnálom, hogy nem sikerült a győzelem, de szenzációsan küzdöttek és melóztak a lányok, én személy szerint a küzdésük és a teljesítményük miatt nagyon büszke vagyok rájuk.

U12 mérkőzések:

Göd – Ceglédi Kék Cápák 8 – 20 ( 4 – 8 )

Göd, 120 néző, vezette Lázár, Volentics

Cegléd: Kuszkó Cintia (kapus), Orlov Katinka 10, Kaposvári Vanda 3, Dobozi Luca 3, Ferenczi Lili 2, Csombai Izabella 1, Öhler Laura 1, Dengi Csenge, Vágó Réka, Gigor Stella

Kiállítás: 2, ill. 2 perc

Hétméteres: 1/0, ill. 2/0

Érd – Ceglédi Kék Cápák 12 – 21 ( 7 – 12 )

Ceglédi gólok: Orlov Katinka 8(2), Ferenczi Lili 4, Öhler Laura 3, Dobozi Luca 3, Kaposvári Vanda 2, Csombai Izabella 1

Kiállítás: 10, ill. 2 perc

Hétméteres: 0, ill. 4/2

Pudics Zsolt edző: – Tudatos, bátor játék, kőkemény védekezés, hatalmas szív és remek hozzáállás. Nagyon büszke vagyok a csapatra, a lányok mindent megcsináltak a pályán, amit megbeszéltünk, pedig az Érd elleni, egy kimondott melós meccs volt. Mindkét mérkőzés minden perce öröm volt számomra a kispadon. Bravó Lányok!

U10 mérkőzések:

Ebben a korosztályban sem az eredményt, sem pedig a góllövőket nem tartják számon. A Dömsödön megrendezett találkozók:

Gyömrői KA – Ceglédi Kék Cápák

Euronovex USE – Ceglédi Kék Cápák

Cegléd: Megyesi Petra Hanna, Komáromi Anna, Farkas Boglárka, Dugasz Lilla, Orosz Anna, Bartus Júlia, Hegedűs Nikolett, Maas Emília, Pintér Léna

Tóth Ágnes edző: – Örülök, hogy folyamatosan ügyesednek a gyerekek. Mindenki élvezte a játékot és talán ez a legfontosabb.

-pézsé-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét