A női kézilabda NB II záró fordulójában vasárnap a Ceglédi Kék Cápák felnőtt csapata Örkényben győzelemmel zárta a sikerekkel teletűzdelt tavaszát. Az ifisták ugyanott két találattal alul maradtak egy hetvennégy gólos meccsen.

Felnőtt mérkőzés:

Inárcs-Örkény KC – Ceglédi Kék Cápák 26 – 34 ( 16 – 18 )

Örkény, 60 néző, vezette György, Horváth

Cegléd: Szegedi Brigitta, Juhász Bernadett(kapusok), Kisjuhász Petra 9(6), Mertlik Mónika 7, Vuletic Suncica 7, Ade Sowunmi  4, Dobos Renáta 3, Herceg Réka 3, Tóth Ágnes 1, Tóth Adrien, Török Melinda, Peszeki Laura, Takács Viktória

Kiállítás: 4, ill .2 perc

Hétméteres: 6/6, ill. 6/6

Tóth Norbert edző:  – A mai mérkőzés megmutatta, hogy mennyire egységes csapat tudunk lenni! Mindenki küzdve, egymásért harcolva, még a sérülések sem hátráltattak abban, hogy behúzzuk ezt az igen fontos két pontot. Büszke vagyok az elért tavaszi szezon mérlegével, bár voltak súrlódások, mégis a pályán megmutatkozott az egységes hozzáállás. Sokkal jobban akartuk ezt a mérkőzést és mikor már nagyobb volt a különbség, akkor sem álltunk meg és élveztük a maradék perceket. Tisztes és szép lezárása volt a tavasznak és ezzel a bajnokságnak is. Mindenki kivette a részét a mai napon!Hajrá Cápák!

Ifjúsági mérkőzés:

Inárcs-Örkény KC – Ceglédi Kék Cápák 38 – 36 ( 25 – 19 )

Cegléd: Kopcsa Karolina Oláh Anna (kapusok), Takács Viktória 16 (3), Peszeki Laura 9(3), Fehér Natália 4, Fedák Antónia 3, Kovács Alíz 2, Simon Anna 2, Baricza Viktória, Takó Emese

Kiállítás: 8, ill. 6 perc

Hétméteres: 6/5, ill. 7/6

Tóth Norbert edző: – Elég nehézkesen rázódtunk bele a mérkőzésbe, rossz védekezéssel és kapus teljesítmény nélkül. Aztán az iramra nem volt panasz, viszont a védekezésünk továbbra sem volt egységes. A második félidőben viszont feljavult a kapusteljesítmény és tudtunk gyors lerohanásokat vinni! Ha nagyobb akarással és keményebb védekezéssel játszottunk volna, akkor miénk a két pont, így viszont egy sok gólos mérkőzésen alul maradtunk!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét