31-én vasárnap újra hazai pályán játszik a Ceglédi Kék Cápák felnőtt és ifi csapata. A 17:00 órakor kezdődő felnőtt meccsen a TF SE vendégeskedik a Gál József Sportcsarnokban. A Cápák remek formában játszották tavaszi mérkőzéseiket, amely ha kitart erre a meccsre is, esélyesként várhatják a kezdő sípszót. Az ifi találkozón az idei bajnok aspiráns OKSI-t fogadja a ceglédi serdülő csapat, így nem számíthatnak könnyű összecsapásra. Mindkét mérkőzés ingyenesen tekinthető meg. Tóth Norbert a felnőttek edzője:

-Itt lesz a lehetőség az őszi vereségünk törlesztésére. Persze, csak ha végig koncentráltan tudunk játszani és csapatként működni, mint a tavaszi fordulók többségében! A TF egy nagyon fiatal gyors csapat, aki, gátlástalanul kihasználja ha hibázni fogunk támadásban, ezért minél kevesebb hibával kell játszanunk ahhoz, hogy otthon tartsuk a két pontot!

Ade Sowunmi a serdülők edzője:

-A tabella első helyén egy vereséggel álló OKSI csapatát fogadjuk. A szezonban csak a Dabasnak sikerült meglepni őket és győzelmet aratni ellenük. Célunk hogy az őszi mérkőzésünkhöz képest szorosabb eredményt érjünk el.

-pézsé-

-fotó Kisfaludi István-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét