A Ceglédi Kék Cápák U13 csapata vasárnap délután hazai pályán rendezett kézilabda kupával zárta az idei szezont. Két szoros és izgalmas  mérkőzés után végül a második helyen végeztek a Cápák. Varga Péter értékelése:

– Jó torna volt, két jó mérkőzéssel. Az elsőn a Nagykáta ellen nem tudtuk komolyan menni, nem tudtak kellően felpörögni a lányok, de vert helyzetből felálltunk és megnyertük a meccset. A Tápiószentmárton ellen sokkal jobb teljesítményt nyújtott a csapat védekezésben és támadásban is. Öt góllal is vezettünk, de végül a második félidőre elfogytunk fizikálisan és egy góllal kikaptunk. A bajnokságban ezzel a csapattal nagyon jól szerepelt az ellenfelünk, így ez a különbség jónak mondható. Gratulálok a lányoknak, jó nyarat kívánok, jövőre pedig sok sikert!

Eredmények:

Ceglédi Kék Cápák – Nagykáta 12 – 9 ( 5 – 7 )

Cegléd: Kopcsa Karolina, Hornyik Orsolya (kapusok), Imregi Blanka 5, Fedák Antónia 4, Mód Klaudia 1, Kovács Alíz 1, Szűcs Noémi 1, Varga Nóra, Koncsik Ella, Petrovics Fruzsina

Ceglédi Kék Cápák – Tápiószentmárton 12 – 13 ( 7 – 5 )

Ceglédi gólok: Fedák Antónia 4, Imregi Blanka 3, Petrovics Fruzsina 2, Mód Klaudia 1, Varga Nóra 1, Kovács Alíz 1, 

A kupa végeredménye:

1.Aranyszarvas SE Tápiószentmárton

2.Ceglédi Kék Cápák

3. Nagykáta Se

A torna legjobb kapusa díjat Kopcsa Karolina vehette át, a legjobb ceglédi játékos díjat pedig Imregi Blanka kapta. Legtechnikásabb játékos Mózes Dorina, gólkirálynő Homonnai Nikoletta, mindketten Tápiószentmárton játékosok.

-pézsé-

U13 kupa U13 kupa 1

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét