Vasárnap a Ceglédi Kék Cápák három korosztálya is bajnoki mérkőzést játszott. A serdülők nyerni tudtak, míg az ifi és az U11 csapat kikapott. Eredmények:

Serdülők:

Az egyesület fennállása óta először nevezett az Országos Serdülő Bajnokságba, ahol a csapat a III. osztályba kapott besorolást. A múlt heti dunaújvárosi győzelem után a serdülő csapat a második forduló hazai mérkőzésén is nyerni tudott, melyen a Budaörs volt az ellenfél. Spolmin Roberta edző értékelése:

– A mérkőzés elején kicsit körülményes volt a támadójátékunk, ugyanakkor a múlt heti meccsünkhöz hasonlóan a védekezésünk jól működött, és a kapusok is jól teljesítettek. Mondhatni, egy kicsit hullámzott a játékunk: voltak gólcsendes időszakok, de mindig volt olyan a csapatban, aki a sorozatos jó megoldásaival előre tudta mozdítani a csapatot. Sok technikai hibánk volt, és időnként bizonytalanok voltunk támadásban, de védekezésben ismét sikerült labdákat szereznünk, így tudtunk javítani. Le kell redukálnunk a hibáinkat, hogy ne legyen ennyire hullámzó a játék képe. Összességében gratulálok a lányoknak, jól küzdöttek és remélem, hogy ez a győzelem újabb lendületet ad nekik a következő fordulókhoz.

Ceglédi Kék Cápák – Budaörs 20 – 18 ( 7 – 5 )

Cegléd: Kopcsa Karolina, Hornyik Orsolya(kapusok), Koncsik Ella 6, Mód Klaudia 3, Veres Anna 3/2, Petrovics Fruzsina 2, Peszeki Laura 2,  Fehér Natália 2, Fedák Antónia 1/1, Kovács Alíz 1, Kazai Fanni, Farkas Fruzsina, Takács Viktória

 

Ifi:

Az ifi csapat az NB II első mérkőzését játszotta vasárnap. Hazai pályán fogadták a Tökölt, akik ellen sajnos nem sikerült nyerni. Két kulcs játékos sérülés miatt pályára sem tudott lépni a Cápáknál, de a játékot vállalók között is többen betegen, sérülten léptek pályára.  Jakab László edző értékelése:

– Kishitűen nem lehet kézilabdázni! Ezen a mérkőzésen azt láttam a lányokon, mintha soha életükben nem kézilabdáztak volna. Ha így állnak hozzá ,akkor nagyon kínos meccsek várnak ránk. Remélem, hogy fejben átértékelik és a technikai hiányosságokat küzdéssel tudják majd pótolni. 

Ceglédi Kék Cápák – VSK Tököl 12 – 17 ( 5 – 9 )

Cegléd: Törőcsik Fruzsina, Kopcsa Karolina, Hornyik Orsolya (kapusok), Petrovics Fruzsina 6, Ványi Flóra 4/1, Rajkort Beatrix 1, Mód Klaudia 1, Kazai Fanni, Pék Lili, Koncsik ella, Dúzs Szófia, Kovács Alíz, Petró Csenge

 

U11:

Az U11 Alsónémediben kezdte meg verseny sorozatát az országos Gyermek Bajnokságban. Az idei kiírás szerint nincs bajnoki tabella és góllövő lista, sőt, még a gólok szerzőit sem rögzítik hivatalosan, amivel a szövetség arra ösztökélné az egyesületeket, hogy a gyerekek ne a győzelem reményében, hanem a játék öröméért lépjenek pályára… Pudics Zsolt edző értékelése:

– Fennállásunk legnehezebb U11 szezonját kezdtük meg. A legtöbb gyerek csak az iskolakezdés után csatlakozott hozzánk, így egyelőre nem is tudunk mindenkit versenyeztetni. Változtatnunk kell az eddigi nevelési rendszerünkön, mert szinte mindegyik csapat előttünk jár azzal, hogy  U9 és U10 bajnokságban szereplő gyerekekből építik fel U11 csapatukat, nálunk pedig itt játsszák első meccseiket a kis Cápák. Nagy a lemaradásunk, de hihetetlen lelkesek a gyerekek, így hónapról-hónapra feljebb tudunk majd zárkózni. A mostani meccseink Dávid és Góliát csatáját idézte én mégis megdicsérem a csapatot, mert az utolsó percig küzdöttek a lányok.

Euronovex USE Tápiószele – Ceglédi Kék Cápák 30 – 5 ( 14 – 4 ) 

Cegléd: Semetka Gréta(kapus), Orlov Katinka 2, Omelka P. Kíra 2, Tóth Fruzsina 1, Pokorny Szintia, Horváth Evelin, Kovács Panna, Csombai Mirella, Kapusi Annamária, Dengi Csenge

Gyömrői KA – Ceglédi Kék Cápák 21 – 9 ( 10 – 3 )

Ceglédi gólok: Pokorny Szintia 3, Omelka P. Kíra 3, Orlov Katinka 2, Horváth Evelin 1

-pézsé-

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét