A Ceglédi Kék Cápák felnőtt csapata Tápiószentmártonban játszott felkészülési mérkőzést néhány napja. Jakab László edző értékelte a 37 gólt szerző Cápák játékát:

– Önbizalom növelő mérkőzést játszottunk, ahol a második játékrészben szinte végig a junior csapat kapott lehetőséget. Jól működött a védekezésünk, melyből sok lerohanást vezettünk. Sok gólt szereztünk, de a kapott gólok számával nem vagyok elégedett. Még mindig van mit fejlődnünk lerohanásban és a felállt fal ellen is egy kicsit koncentráltabb játékra lesz szükségünk. Jól helyt álltak a fiataljaink is, de nem szeretnék senkit sem kiemelni a csapatból. Történt egy sajnálatos sérülés a házigazdák egyik játékosánál, akinek ezúton kívánok mielőbbi gyógyulást, remélem nem olyan komoly, mint amilyennek tűnt akkor. A héten még két edzőmeccset játszunk, majd a hétvégén rajtol az NB II. 

Aranyszarvas SE Tápiószentmárton – Ceglédi Kék Cápák 23 – 37 ( 10 – 21 )

Cegléd: Juhász Bernadett, Törőcsik Fruzsina(kapusok), Dobos Renáta 7, Imregi Blanka 6, Oláh Henrietta 5, Tóth Ágnes 5, Spolmin Roberta 4, Tóth Adrien 2, Vígh Cintia 2, Ványi Flóra 2, Prókai Anett 1, Asztalos Dóra 1, Fedák Antónia 1, Nagy Aletta 1, Mester Szabó Anett

-pézsé-

capak-martonban

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét