A Ceglédi Kék Cápák női kézilabda csapata 20-án vasárnap itthon kezdi meg az NB II-es pontvadászatot. A Gál József Sportcsarnokban 15:00 órakor a felnőttek, majd 16:45-kor a juniorok mérkőznek meg a Gyömrő csapataival. A felnőtt keretben két új játékos is bemutatkozik majd a Cápáknál Kisjuhász Petra és Rozman Melinda személyében, akik elmondják honnan érkeztek és milyen az első benyomásuk Ceglédről:

Kisjuhász Petra: – Kecskeméten lakom és ott is kezdtem kézilabdázni harmadikos koromban. Gimi elsős koromban kerültem a Vasashoz és ott, illetve Nagyatádon  játszottam kettős igazolással, amíg le nem érettségiztem. Váll sérülésem és műtétem után Inárcson játszottam, majd haza igazoltam Kecskemétre NB I/B-be. Nagyon szimpatikus a ceglédi csapat, tényleg az első perctől kezdve befogadók voltak. Családias a hangulat és a Jakszi nagyon jó edzéseket tart, amitől most még kicsit meghalok… Szeretném a maximumot kihozni magamból és a csapatból is.

Rozman Melinda: – Kárpátaljáról költöztünk Magyarországra, a férjem a CVSE-ben focizik, így vele jöttem Ceglédre. Gyerekként kezdtem kézilabdázni és hamar Ungvárra kerültem, ahol Ifjúsági Válogatott lettem. Általános iskola elvégzése után Ternopolban játszottam hét évet az Ukrán első és másod osztályban. Nagyon rendesek a ceglédi lányok, szerintem nagyon jó kis csapat!

A Cápák vasárnap is várják szurkolóikat! 14 éves korig az idén is díjtalan a belépés! 14 év felett 500 forint a belépőjegy.

-pézsé-

Uj jatekosok a Capaknal

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét