Az Országos Serdülő Bajnokság 3. fordulójában szerdán este az Érdet fogadta a Ceglédi Kék Cápák korosztályos csapata. Az elmúlt két fordulóban győzedelmeskedő Ceglédnek a mostani vendégek már túl nagy falatnak bizonyultak és vereséget szenvedtek. Spolmin Roberta edző értékelkése:

–  A mérkőzés előtt megmondtam a lányoknak, hogy a lényeg, hogy játsszunk egy jót, játsszunk jól és higgyék el magukról, hogy van itt keresnivalójuk attól függetlenül, hogy ki az ellenfelünk, mert tudjuk ugye, hogy a labda gömbölyű – bármi előfordulhat… Bár kikaptunk, de úgy gondolom mégis sikerült megvalósítaniuk, amit megbeszéltünk. A védekezésünk ma sem működött rosszul és persze van még mit javítani rajta, de azt is fontos megemlíteni, hogy az ellenfelünket a fizikai fölénye ellenére többször is passzív játékra tudtuk kényszeríteni. Világos, hogy sokat kell melóznunk ahhoz, hogy ez az egész összeálljon, természetesen (főleg támadásban) van hova fejlődnünk. Összességében azt mondom, hogy jól küzdöttek a lányok és egy percre sem adták fel a meccset, így tehát azt gondolom, nincs miért szégyenkeznünk.

Ceglédi Kék Cápák – Érd 11 – 20 ( 5 – 11 )

Cegléd, 150 néző, vezette Acsai, Koralovszki

Cegléd: Hornyik Orsolya(kapus), Veres Anna 4/4, Koncsik Ella 2, Kovács Alíz 2, Fehér Natália 2, Petrovics Fruzsina 1, Varga Nóra, Mód Klaudia, Peszeki Laura, Farkas Fruzsina, Takács Viktória, Balogh Adrienn, Kazai Fanni

Kiállítás 6, ill 6 perc

Hétméteres 7/5, ill. 4/3

-pézsé-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét