A leány kézilabda Országos Serdülő Bajnokság ceglédi érdekeltségű csoportjában pénteken este Törökbálinton lépett pályára a Ceglédi Kék Cápák.  Kisebb incidenssel kezdődött a törökbálinti túra, ugyanis a mérkőzés előtt egy órával nem engedték be a ceglédi különítményt a helyszínt adó iskolába, mondván, meg kell várni a foglakozások végét. Végül húsz percet kellett várni az utcán, ami nem volt  barátságos gesztus… Nem túl jó napot fogtak ki a Cápák. Igaz nagyot küzdöttek, de sok hibával és meglehetősen visszafogottan játszottak. 0-1 után a második félidő közepén vezettünk csak legközelebb, de azután már nem tudtak fordítani a vendéglátóink. Iskolai elfoglaltság miatt Spolmin Robertát Kisjuhász Petra helyettesítette, aki így értékelte a látottakat:

– Jól kezdtek a lányok, aztán az első félidő végére sok ziccert hibáztunk, és a védekezünk is fellazult. A folytatásban újra lendületbe jöttek a csajok, a szélsőim magabiztosan értékesítették helyzeteiket, az átlövőim pedig végre tempósabb kézilabdát játszottak. Nagyon boldog vagyok, hogy ismét ezzel a brigáddal meccselhettem, hiszen közel állnak a szívemhez. Emellett büszke is vagyok rájuk, hogy több hullámvölgyet is túlélve nyerni tudtak.

Budai Farkasok – Ceglédi Kék Cápák 17 – 20 ( 9 – 7 )

Cegléd: Kopcsa Karolina, Hornyik Orsolya(kapusok), Koncsik Ella 6/3, Takács Viktória 5, Veres Anna 4, Petrovics Fruzsina 3, Peszeki Laura 1, Fehér Natália 1, Varga Nóra, Farkas Fruzsina, Kazai Fanni, Kovács Alíz, Balogh Adrienn, Simon Virág 

Törökbálint, 80 néző, vezette Lackó, Orbán

Kiállítás 10, ill. 4 perc

Hétméteres: 4/2, ill. 8/3

-pézsé-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét