A női kézilabda NB II. 5. fordulójának vasárnapi játék napján a Ceglédi Kék Cápák a Tököl elleni hazai győzelmükkel megtartották veretlenségüket és az első helyet a bajnoki tabellán. A szokásosnál több hibával tarkított mérkőzésen 36 percig fej-fej mellett haladtak a csapatok, amikor Szegedi Brigitta lehúzta a rolót, mire feljavult a mezőnyjáték is és a következő 18 percet 13-2-re nyerték a Cápák. Jakab László edző értékelése:

– Egy nagyon kiegyensúlyozott első félidő után, amikor egy kicsit meg voltunk illetődve, a második játékrészben egy agresszív hatos falból tudtunk indulni, amihez Szegedi Brigi remek védésekkel tudott hozzájárulni. Ekkora különbséggel is megérdemelt győzelmet szereztünk. Gratulálok a lányoknak!

Ceglédi Kék Cápák – Tököl VSK 30 – 21 ( 13 – 13 )

Cegléd: Szegedi Brigitta, Juhász Bernadett(kapusok), Halasi Réka 9, Dobos Renáta 7, Tóth Adrien 5, Mihály Evelin 3, Kisjuhász Petra 3, Lagyjánszki Nikolett 2, Rozman Melinda 1, Hörömpő Dóra, Patai Laura, Német Beáta

Hétméteres: 5/5 ill. 3/3

Kiállítások 8 ill. 6 perc

A junior találkozón 11-3-as vendég vezetésnél még nem sokan hittek a ceglédi csapat feltámadásában, de a 20. perctől nagyot küzdöttek a Cápák, futottak az eredmény után és felzárkóztak 25-26-ra, de a végjátékra már nem maradt erő. Jakab László értékelése:

– Nagyon gyáván kezdtünk, nem bíztunk magunkban. Nyolc gól különbséget kellett ledolgozni. Kihagytunk négy hetest és sok ziccert. Remélem, hogy majd sokkal nagyobb önbizalommal és sokkal harcosabban fognak majd játszani a lányok és akkor más lesz az eredmény.

Ceglédi Kék Cápák – Tököl VSK 25 – 29 ( 9 – 14 )

Cegléd: Törőcsik Fruzsina, Hornyik Orsolya(kapusok), Asztalos Dóra 7, Mihály Evelin 6, Német Beáta 6, Patai Laura 5, Ványi Flóra 1, Pék Lili, Kaczúr Klaudia, Mihály Zsanett, Szűcs Noémi, Fedák Antónia, Imregi Blanka

-pézsé-

Cegled-Tokol

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét