Az ősszel elmaradt bajnoki mérkőzését pótolta be vasárnap este Abonyban a Ceglédi Kék Cápák ifi csapata. A vendég Martonvásár nyolc percnyi meglepetést tudott okozni 3-2-es vezetésükkel, majd a Cápák a rövidke zavar után néhány perc alatt 15-5-re módosították az eredményt és végül fölényesen is megérdemelten nyertek.

Ceglédi Kék Cápák – Martonvásári KSE 46 – 19 ( 22 – 8 )

Abony, Varga István Városi Sportcsarnok, zártkapus mérkőzés, vezette Hartai, Hegedűs

Cegléd: Kovács Alíz(kapus), Peszeki Laura 12(3), Jónás Alexandra 7(1), Farkas Szimonetta 5(1), Pintér Zsófia 5, Mód Klaudia 4, Kiss Vivien 3, Kádár Kata 3, Benkő Barbara 2, Farkas Fruzsina 2, Baricza Viktória 2, Simon Anna 1(1), edző Almási László

Hétméteres: 6/6, ill.. 2/2

Kiállítás: 4 ,ill. 6 perc

Almási László: – Az első mérkőzésünket játszottuk 2021-ben. Ellenfelünk a tabella végén helyezkedik el, így tudtuk, hogy mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, de egy percig sem vettük félvállról a találkozót. Az első 10 percben előjött az “első bajnoki meccs” forma, de ezt hamar leküzdötték a lányok, és remek iramú támadásokkal, remek kapusteljesítménnyel, illetve a sok labdaszerzéssel sikerült egy magabiztos győzelmet aratnunk. Ez a mérkőzés, amellett, hogy a játékosaim morálisan feltöltődjenek, azt a célt is szolgálta, hogy a hiányosságainkat is feltérképezzük. A prioritásunk továbbra is a dobogó legfelsőbb foka, ehhez azonban még sokat kell dolgoznunk. Gratulálok a csapatomnak, ezt a hozzáállást várom el tőlük minden mérkőzésen!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét