A női kézilabda NB II. első tavaszi fordulójában Érden lépett pályára a Ceglédi Kék Cápák felnőtt és junior csapata. A hazaiak nem titkolják, hogy bajnokok szeretnének lenni, így most sem bízták a véletlenre a felnőtt mérkőzést. Ismét nagyon erős kerettel álltak fel és nyertek. A Cápák juniorjait Jakab László igazolt késése miatt Bartucz László irányította és bravúros győzelmet arattak. A két pont megszerzésével életben tartották érmes reményeiket. Jakab László edző értékelése:

– Eléggé megszeppenve kezdtük a felnőtt mérkőzést az NB I-es keret játékosokkal teletűzdelt Érd ellen. Nagyon kemény védekezéssel találtuk szemben magunkat és egy kicsit gyávábban kézilabdáztunk.  A második félidőben nagyobb hangsúlyt tudtunk fektetni a védekezésre, pontosabbak is voltunk és így ezt a játékrészt egy góllal meg tudtuk nyerni. Bartucz Lacival nagyon jól küzdött a junior csapatunk, amihez remek kapus teljesítmény párosult. Mindenki kiválóan kézilabdázott és élvezték is a játékot.

A felnőtt mérkőzés eredménye:

Érd II.  –  Ceglédi Kék Cápák  34 – 20 ( 20 – 5 )

Ceglédi gólok: Halasi Réka 10, Tóth Adrienn 4, Vígh Cintia 3, Lagyjánszki Nikolett 1, Dobos Renáta 1, Mester Szabó Anett 1, 

A junior mérkőzés eredménye:

Érd II. – Ceglédi Kék Cápák  24 – 31 ( 12 – 17 )

Ceglédi gólok: Tóth Adrienn 10, Mester Szabó Anett 8, Bimbó Bianka 4, Mihály Evelin 4, Németh Beáta 3, Hörömpő Dóra 2, 

-pézsé-

-korábbi fotó Kisfaludi István-

Merkozes elott-foto Kisfaludi Istvan

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét