A Ceglédi Kék Cápák U13 csapata Dömsödre utazott a leány kézilabda Országos Gyermek Bajnokság második fordulójának mérkőzéseire. Még el sem kezdődött a találkozó és már kisebb, nagyobb próbatételeket kellett átvészelniük a Cápáknak. Sokan hiányoztak betegség miatt, voltak akik egyéb programjaik révén nem utaztak a csapattal, akik között többen épphogy felgyógyultak hétközi lázas influenzájukból. A busszal csak negyedórás késéssel tudtak indulni a lányok, ráadásul a járműnek nem működött megfelelően a fűtése, így kabátban és sapkában kellett átvészelni a havazással és köddel tarkított dermesztő utat. Az, hogy az első mérkőzést a csoportelső és a felsőházból is kiemelkedő Érddel kellett megvívni az átfagyott gyerekeknek, csak hab a tortán. Az előzmények ellenére küzdöttek a Cápa lányok, kevesebb hibát vétettek ,mint két hete, de ez még nem volt elég az első győzelem megszerzéséhez. A Gödöllő az előírt minimum 12 fős létszámnál kevesebb játékost nevezett a mérkőzésekre, így az eredményt a ceglédi verség ellenére 10-0-ás gólkülönbséggel a Cápáknak írja jóvá a szövetség. Kisjuhász Petra edző értékelése:

– Tisztába voltunk vele, hogy az Érd együttese jobb erőket képvisel, de ez nem azt jelentette, hogy feltartott kezekkel kellett volna nekivágni a mérkőzésnek. A lányok már az elején eldöntötték, hogy semmi esélyünk sincs és ez meg is látszott a játékunkon. A második találkozón mi voltunk az esélyek, de a kihagyott ziccerek és a pontatlan indítások megbosszulták magukat, emiatt sajnos ki is kaptunk. Folytatjuk a munkát, remélem hamarosan győztesként is el tudjuk hagyni majd a pályát.

Eredmények:

Érd – Ceglédi Kék Cápák 21 – 8 ( 11 – 5 )

Cegléd: Borsós Nóra(kapus), Peszeki Laura 4, Mód Klaudia 1, Varga Nóra 1, Koncsik Ella 1, Kazai Fanni 1, Kovács Alíz, Brindzik Regina, Baricza Viktória, Veres Anna, Takács Viktória, Simon Virág

Gödöllő – Ceglédi Kék Cápák 21 – 16 ( 10 – 5 )

Ceglédi gólok: Peszeki Laura 6, Mód Klaudia 3, Veres Anna 3, Koncsik Ella 2, Kazai Fanni 1, Brindzik Regina 1

-pézsé-

20170129_145642

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét