Micsoda meccs volt! A Pest megyei női kézilabda bajnokság 1/4 döntőjének visszavágóján hétfőn az Alsónémedi volt a Ceglédi Kék Cápák vendége a Gál József Sportcsarnokban. Az első mérkőzésen idegenben 5 góllal kikaptak a Cápák, így minimum hat góllal kellett nyerni, hogy az elődöntőbe jusson a Cegléd. A Cápa lányok bomba formában voltak, negyedóra alatt ledolgozták a hátrányukat. A meccs végéig óriási iramot diktáltak a Cápák és 23 gólkülönbségű kiütést mértek a szép reményekkel érkező Alsónémedire. A június 7-ei érdi döntőbe Csömörön  keresztül vezet az út, akikkel az első mérkőzést idegenben játssza a Ceglédi Kék Cápák csapata.

Köszönet a kétszáznál is több kilátogató szurkolónak, akik végig buzdították a csapatot !

Ceglédi Kék Cápák – Alsónémedi 38 – 15 ( 18 – 10 )

Cegléd: Juhász Bernadett, Mészáros Lászlóné (kapusok), Halasi Réka 12, Tóth Adrienn 10, Dobos Renáta 5, Vígh Cintia 3, Lagyjánszki Nikolett 3, Mester Szabó Anett 3, Kőmíves Beáta 1, Mihály Evelin 1, Györe Lilla, Gyurkó Adrienn, Hörömpő Dóra, Bimbó Bianka, edző Jakab László

-pézsé-

Capak-Alsonemedi

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Nagy meccs volt. Lerágtam körmeimet a meccs alatt. NOS Következő meccs még nagyobb lesz. MOST NÉZEM NAPTÁRAMAT. JÖN MÁJUS 12. HALASI RÉKA SZÜLINAPJA. /1989 Május 12. /SZÜLETÉSNAP./RÉKA NEKED VINNI KELL A CSAPATOT. HAJRÁ CÁPÁK. AZ ÚT AZ NB 2 BE nyitva áll. Halasi Attila.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét