Újabb rangadó várt a Ceglédi Kék Cápák felnőtt csapatára vasárnap. A női kézilabda NB II. 19. fordulójában az Euronovex USE-t fogadták Abonyban. A Ceglédiek felkészülten érkeztek  a találkozóra, hiszen szerették volna folytatni remek sorozatukat, hogy esélyük maradjon bajnoki érmet szerezni és hogy győzelemmel zárják utolsó hazai meccsüket ebben a szezonban. A szomszéd vár mérkőzések mindig izgalmasak, ráadásul a Tápiószele és a Cápák is azonos pontszámot gyűjtöttek eddig. A várakozásnak megfelelő szoros, küzdelmes és végig hajtós perceket hozott a mérkőzés, arra viszont senki sem számított, hogy a játékvezetőkből külön fel kell készülni. Az első félidei hármas emberhátrányból és négy gólos különbségből, még fel tudtak  állni a Cápák, de a végjátékban történtek két pontot jelentettek a vendég csapatnak. Ezzel elszállt a felnőttek érem esélye….

Ceglédi Kék Cápák – Euronovex USE  27 – 28 ( 14 – 15 )

Abony, Varga István Városi Sportcsarnok, zártkapus mérkőzés, vezette Herceg, Piller

Cegléd: Szegedi Brigitta, Juhász Bernadett(kapusok), Földi Mónika 8,  Vuletic Suncica 5, Tóth Adrien 5(2), Dobos Renáta 3, Török Melinda 3, Peszeki Laura 2, Pocsai-Halasi Réka 1(1), Farkas Szimonetta, Kovács Alíz, Farkas Fruzsina, edző Jakab László

Hétméteres: 5/3, ill .8/7

Kiállítás: 12, ill. 4 perc

Jakab László: – Nagyon kiélezett mérkőzést játszottunk a jó képességű Tápiószele ellen. Sajnos nem tudtuk megismételni az elmúlt hetek bravúrját és egy nagyon szoros meccsen a végjátékben alul maradtunk. A játékvezetéssel lehetne, de már nem foglalkozom, annak a híve vagyok, hogy magunkban keressük a hibát. Gratulálok a csapatnak, mert egy nagyon jó hozzáállással és remek küzdőszellemmel álltunk fel .

Pudics Zsolt Ceglédi Kék Cápák Se elnök:- Felháborít ami történt. Remekül küzdöttünk az egész meccs alatt annak ellenére, hogy igen nagy százalékban minket sújtottak a játékvezetői tévedések.  Vezettünk az 55. percben, ami a meccs összképét tekintve bravúros teljesítmény volt. A  beállónkat egyszerűen kilökték a labda alól, úgy hogy nem csak megbillent, hanem el is esett. Nem állt előtte a vonalon és nem szerzett előnyt magának szabálytalanul, mégis a kapus adhatta ki a labdát, mintha csak egy rossz passz történt volna.  Ez volt az a csepp, ami végképp felőrölte a játékosokat és már nem tudtak kellően koncentrálni az utolsó három percben, amit 3-0-ra elvesztettünk és ezzel a meccset is.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét