A járvány helyzet miatt a felnőtt és az ifi meccseinket is halasztani kellett, így a hétvégén csak a serdülők  játszottak bajnoki mérkőzést. Ideiglenes hazai pályánkon Abonyban fogadtuk a dobogóra igyekvő  Érd csapatát. Mindenképpen nyernünk kellett, hogy életben tartsuk érmes reményeinket, ennek megfelelően kiválóan küzdöttek a lányok, magabiztosan nyertek a tabella negyedik helyén tartva vendégeinket.  

Ceglédi Kék Cápák – Érd 28 – 20 ( 17 – 8 )

Abony, zártkapus mérkőzés, vezette Forgács, Vig

Cegléd: Semetka Gréta, Marton Georgina(kapusok), Peszeki Laura 9(2), Tóth Fruzsina 4, Orlov Katinka 3, Farkas Fruzsina 3, Vágány Noémi 3, Pintér Zsófia 3, Kádár Kata 3, Csombai Mirella, Horváth Evelin, Kapusi Annamária, Berényi Norina, edző Almási László

Kiállítás: 4, ill .4 perc

Hétméteres: 4/2 ,ill. 4/1

Almási László: – Az utolsó két mérkőzésünk el lett halasztva, ezért a lányok nagyon várták már, hogy újra  pályára lépjünk. Az első perctől fogva koncentráltan játszottunk, a védekezésünk remekül működött, gyors gólokat tudtunk szerezni és kombinatív támadásokat hajtottunk végre. A kapusteljesítmény megint kitűnő volt. A 40. percig kevés hibával, remekül játszottunk. A mérkőzés utolsó tíz percében lehetőséget adtam minden játékosomnak, de sajnos a védekezésünk ezáltal fellazult, támadásainkban már több hiba is becsúszott. A lányoknak is elmondtam, hogy mindig maximumot kell nyújtani a pályán, még akkor is, ha csak tíz percről van szó. Ezt minden játékosomtól megkövetelem! Mindenesetre gratulálok a lányoknak, mivel magabiztosan sikerült nyernünk egy dobogóra pályázó és dobogóra esélyes csapat ellen! Szép volt lányok, Hajrá Cápák!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét