Az U13 leány Országos Gyermek Bajnokság felsőházának 3. fordulójában a Ceglédi Kék Cápák csapata Szentendrén játszott két találkozót. A Cápák először szoros mérkőzésen kaptak ki a jó erőkből álló Tápiószentmártontól, majd öt góllal alul maradtak azzal a Budakalásszal szemben, akik ellen előzetesen még a ceglédi győzelem sem volt kizárható.  Kisjuhász Petra edző:

– Az Aranyszarvas együttese ellen úgy játszottak a lányok, ahogy még idén nem láttam őket. Csapatként működtek együtt, élveztek a játékot.  Sajnos egy gólos vereséget szenvedtünk. A második találkozón nyújtott teljesítmény előtt értetlenül állok, mert a lányok meg sem közelítették a pár órával azelőtti játékukat. Ami különösen azért bosszantó, mert reális sanszunk lett volna a győzelemre egy nálunk nem jobb erőkből álló gárda ellen.

Eredmények:

Aranyszarvas SE Tápiószentmárton – Ceglédi Kék Cápák 15 – 14 ( 6 – 5 )

Cegléd: Kopcsa Karolina, Borsós Nóra(kapusok), Peszeki Laura 5/3, Koncsik Ella 4/1, Mód Klaudia 2, Kazai Fanni 2, Takács Viktória 1, Varga Nóra, Kovács Alíz, Petrovics Fruzsina, Kádár Veronika, Veres Anna, Simon Anna, Baricza Viktória, Brindzik Regina

Budakalászi SC – Ceglédi Kék Cápák 16 – 11 ( 8 – 5 )

Ceglédi gólok: Kovács Alíz 4, Peszeki Laura 3/1, Koncsik Ella 2/1, Kazai Fanni 1, Petrovics Fruzsina 1

-pézsé-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét