A leány kézilabda Országos Gyermek Bajnokság U13 korosztályának is megkezdődött a bajnoki pontvadászat az elmúlt hétvégén. A Ceglédi Kék Cápák Örkényben játszottak két mérkőzést. Az első találkozón nyerni tudtak a Cápák a hazaiak ellen, majd kikaptak a Dabastól. Spolmin Roberta edző értékelése:

– A hazaiak elleni meccsen kicsit álmoskásan kezdtünk, de sorra jöttek a góljaink, az első tíz percben végig fej-fej mellett haladtunk. A sorcserét követően viszont egy fokozattal feljebb kapcsoltunk, és át is vettük a vezetést. A második félidőben is tartottuk ezt az iramot, így sikerült nyernünk. A Dabas elleni meccset szerintem túlizgulták a lányok. Támadásban kicsit kapkodtunk, idegesnek tűnt a társaság, ami meglátszott a helyzetkihasználásunkon is. A védekezésünk a lendületesen játszó, erősebb fizikumú Dabas ellen szintén nem volt elég határozott. Azt gondolom, hogy egy kicsit több önbizalommal és bátorsággal egészen más kimenete lehetett volna ennek a meccsnek is, de tudjuk, hogy a sportban nincsen „ha”. Összességében viszont gratulálok a lányoknak! Szépen küzdöttek, voltak nagyon jó megoldásaik, jó volt velük meccsezni. Hétfőtől dolgozunk tovább, két hét múlva pedig újra felöltjük a mezt.

Eredmények:

Inárcs-Örkény KC – Ceglédi Kék Cápák 16 – 22 ( 9 – 12 )

Cegléd: Oláh Anna, Semetka Gréta (kapusok), Takó Emese 4 ,Veres Anna 4/2, Kökény Hanna 3, Fehér Natália 3, Varga Nóra 2, Farkas Fruzsina 2, Imregi Boglárka 2, Baricza Viktória 1, Pintér Zsófia 1, Kádár Kata, Pető Luca, Kelemen Réka, Simon Anna, Takács Viktória, Peszeki Laura, Berényi Norina

Dabas KC VSE – Ceglédi Kék Cápák 23 – 11 ( 10 – 6 )

Ceglédi gólok: Peszeki Laura 4, Veres Anna 2/2, Imregi Boglárka 2, Kökény Hanna 1/1, Fehér Natália 1, Pető Luca 1

-pézsé-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét