A leány kézilabda Országos Gyermekbajnokság Régióbajnoka sorozat utolsó két mérkőzését szombaton játszotta a Ceglédi Kék Cápák U11 csapata. A Tápiószelén megrendezett találkozókon először a bajnok Budaörs, majd a Kase ellen léptek pályára a ceglédi lányok. A bajnoktól kikaptak a Cápák, de a Kántor Anikó Se-t sikerült legyőzni, így győzelemmel búcsúzhattak a bajnoki szezontól. Pudics Zsolt edző értékelése:

– Sajnos az előző fordulóban otthon kikaptunk a Váctól, akkor csúsztunk le az érmes esélyekről, de az elmúlt két hétben komolyan készültünk a bajnok Budaörs ellen, hogy mégis dobogóra kerülhessünk. Úgy léptünk pályára, hogy a lányok hittek benne, hogy nyerhetünk, de a csoda csupán öt percig tartott és a hitünk gyorsan átfordult bizonytalan, kapkodó játékká. Tudtuk, hogy szélről sebezhető ellenfelünk, ki is jöttek oda a játékok, de 16 szélső ziccerből csupán 3 gólt okoztunk, ráadásul támadásban 13 labdát adtunk el. Gyengén védekeztünk, ennyi rosszat már nem bírt el a csapat és átgázolt rajtunk a Budaörs. A Kase ellen már javult a játékunk, de az igazi tudásunkat csak a második félidőben tudtuk megvillantani. Összességében remekül küzdöttek a lányok, amiért dicséret jár nekik. Külön köszönet két játékosomnak, Kádár Katának, aki úgy vállalta a játékot, hogy kedden még kórházban volt és Omelka P. Kírának, aki éjszaka még lázas volt és hűtőfürdővel küzdött, hogy játszhasson. 

Eredmények: 

Budaörs – Ceglédi Kék Cápák 31 – 14 ( 15 – 4 )

Cegléd: Semetka Gréta(kapus), Kökény Hanna 4, Pető Luca 2, Kádár Kata 2 ,Takó Emese 2, Omelka P. Kíra 1, Imregi Boglárka 1, Kelemen Réka 1, Orlov Katinka 1, Pokorny Szintia, Csombai Mirella, Horváth Evelin

KASE – Ceglédi Kék Cápák 10 – 16 ( 8 – 7 )

Ceglédi gólok: Takó Emese 5/1, Kádár Kata 3, Kökény Hanna 3, Imregi Boglárka 2, Pető Luca 2, Omelka P. Kíra 1

-pézsé-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét