Nem talált legyőzőre a Ceglédi Kék Cápák három korosztálya, akik öt bajnoki mérkőzést játszottak a múlt héten. Ahogy korábban már beszámoltunk róla, a serdülők szerdán nyerni tudtak a Dunaújvárosi Kohász ellen, legutóbb pedig vasárnap az U14 és az U12 Cápa lányok is győztek két-két bajnoki mérkőzésen. Az U14 Mezőtúron előbb 16 góllal nyert az Albertirsa ellen, majd nagy csatában a Túrkevét is legyőzte, az U12 csapat pedig Budapesten szerzett magabiztos győzelmet az Inárcs-Örkény és a Malév ellen.

Eredmények:

U14 korosztály

Albertirsa – Ceglédi Kék Cápák 8 -24 ( 2 – 13)

Cegléd: Megyesi Hanna(kapus), Petró zsanna 10, Kaposvári vanda 7, Kövecses Judit 3(1), Pintér Léna 2, Benke Nóra 1, Ferenczi Lili 1, Farkas Boglárka, Csombai Izabella, Cseh Panna, edző Urbán László

Túrkevei VSE – Ceglédi Kék Cápák 15 – 17 ( 9 – 9 )

Ceglédi gólok: Petró Zsanna 7(1), Ferenczi Lili 6(1), Pintér Léna 1, Kaposvári Vanda 1, Farkas Boglárka 1, Cseh Panna 1

Urbán László: – Dupla sikerrel zártuk a rájátszás elmúlt hétvégi fordulóját Mezőtúron. Az első meccsen az Albertirsa csapatával egy könnyed győzelemmel hangolódtunk rá a második mérközésünkre. A második csatát a Túrkeve ellen vívtuk meg, itt már fej-fej mellet alakult a mérkőzés. Végig uraltuk a meccset, néhány alkalommal közelebb került az ellenfelünk, de végül itt is sikert arattunk.Elégedett vagyok a lányokkal, talán kezdik levetkőzni a streszt és így könnyedebb tudják kivitelezni azokat, amiket edzésről edzésre gyakorlunk. HAJRÁ CÁPÁK!

U12 mérkőzések:

Inárcs-Örkény – Ceglédi Kék Cápák 6 – 24 ( 3 – 13)

Malév – Ceglédi Kék Cápák 6 – 23 ( 1 – 10 )

Ebben a korosztályban csak a számszerű eredményeket rögzítik, a gólszerzők nem kerülnek a jegyzőkönyvbe.

Cegléd: Kocsis Anna, Molnár Enikő(kapusok), Bartalos Jázmin, Juricza Kinga, Kocsis Kata, Virágh Hanna, Sági hanna, Bartus Júlia, Temesváry Fédra, Üllei-Zakar Anna, Répás Zselyke, Manczák Mirjam, edző Tóth Adrien

Tóth Adrien: – Eredményes hétvégén vagyunk túl, természetesen nagy öröm számunkra, hogy 2/2 mérkőzést sikerült abszolválnunk. Felszabadultan, de egyben fegyelmezetten játszottak a lányok. Büszke vagyok MINDENKIRE! Hiba nélkül persze nem lehet játszani, de ezekből tanulunk és továbbra is megyünk előre és készülünk a következő fordulóra!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét