A serdülő leány III. oszt. kézilabda bajnokság hétközi fordulójában szerdán Abonyban fogadta a Ceglédi Kék Cápák Se a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémiát. A Cápa lányok végig vezetve győztek a DKKA ellen, megőrizve ezzel dobogós helyüket a bajnoki tabellán.  

Ceglédi Kék Cápák – DKKA 34 – 24 ( 17 – 13 )

Abony, Varga István Városi Sportcsarnok, 70 néző, vezette Maradics, Peszeki

Cegléd: Semetka Gréta, Sila Réka, Paska Júlia(kapusok), Pesti Gréta 8, Pintér Zsófia 8, Kiss Vivien 6, Imbre Anna 4, Józsa Luca 2(1), Bajzáth Zsófia 2(1), Kapusi Annamária 1, Dengi Csenge 1(1), Kaposvári Vanda 1(1), Kádár Kata 1, Gigor Stella, Medveczky Anna, edző Ade Sowunmi

Hétméteresek: 7/5, ill. 6/3

Kiállítások: 6, ill. 6 perc

Ade Sowunmi: – Nagyon lassan sikerült megkezdeni a mérkőzést hiszen sorban maradtak ki a helyezetek. De annak igazán örülök, hogy ennek ellenére sikerült a lányoknak nagyobb fölényt kialakítani és a mérkőzés előre haladtával újabb és újabb célokat tűztek ki maguk elé és azokat meg is valósították . Jó volt látni, hogy amit kérek megpróbálják megcsinálni és ha nem is lett gól a vége a visszarendeződés nem maradt el. Próbáltam ma azoknak több lehetőséget adni akik eddig kevesebbet játszottak és mindenki odatette magát. Ma is nagyon látszódtak a hiányosságok de ez a szezon erről szól. Gratulálok a győzelemhez mindenkinek!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét