A női kézilabda NB II 20. fordulójának szombati játéknapján itthon lép pályára a Ceglédi Kék Cápák felnőtt és junior csapata. A vendég KSI Kézilabda Akadémia  tavasszal mindegyik dobogóra esélyes ellenfelét kemény csatára kényszerítette, így feltehetően Ceglédre sem feltartott kézzel érkeznek majd. Ősszel nyerni tudtak a Cápák a KSI otthonában és hogy képes-e ellenük a Gál József Sportcsarnokban is sikerrel zárni a Cegléd, arról Jakab László edzőt kérdeztük:

– Egy jó és fiatal játékosokból álló csapat ellenfogunk játszani, akiket egy remek edző irányít. Nagyon jó mérkőzésre van kilátás és reménykedem benne, hogy abban a formában tudunk játszani ellenük, mint az őszi budapesti találkozónkon és akkor győzelemmel tudjuk elhagyni a parkettát. Egészséges önbizalommal kell felállnunk, hogy ezt a mérkőzést meg tudjuk nyerni, bízom benne, hogy a lányok is így gondolják majd. 

A felnőttek mérkőzése 15:00 órakor, míg a junioroké 17:00 órakor kezdődik. A találkozókat a 14 év alatti szurkolók ezúttal is ingyen tekinthetik meg, az ennél idősebbeknek a belépődíj 500 Ft/fő. 

-pézsé-

-fotó Kisfaludi István-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét