A serdülő leány kézilabda bajnokság III. osztályának 9. fordulójában az eddig még pontot sem veszítő két csapat, a Ceglédi Kék Cápák és a Kecskeméti Sportiskola mérkőzött meg szerda este a Gál józsef Sportcsarnokban. A két gárda első negyedórai kiegyensúlyozott játéka után 8-8-ról 15-9-re elléptek a Cápák és a hat gólos előnyből négyet meg is tudtak tartani a lefújásig. A fontos győzelemmel két kis lépésre került a Cegléd az őszi bajnoki címtől, amit jövő héten a sereghajtó Holler otthonában, majd két hét múlva itthon az Abony ellen tudnak végleg megszerezni.

Ceglédi Kék Cápák – Kecskeméti Sportiskola 25 – 21 ( 15 – 9 )

Cegléd 100 néző, vezette Maródi, Novák

Cegléd: Semetka Gréta, Marton Georgina(kapusok), Peszeki Laura 7(2), Imregi Boglárka 5, Kökény Hanna 4(1), Farkas Fruzsina 3(1), Vágány Noémi 3(1), Baricza Viktória 2, Orlov Katinka 1, Tóth Fruzsina, Pintér Zsófia, Kádár Kata

Hétméteres: 4/4, ill. 5/4

Kiállítás: 12, ill. 0 perc

Ade Sowunmi edző: – Nagyon vártuk már ezt a mérkőzést, hiszen a másik veretlen csapatot fogadtuk ma. Biztos voltam benne, hogy jobbak vagyunk, de tudom, hogy a túlzott akarás mindig megnehezíti a dolgunkat. A mérkőzés első felében a lányok meglepődtek, hogy könnyebben jutottak helyzethez, helyzetbe, mint ahogy azt elképzelték. Nagyon jó volt visszalátni a megbeszélt játékokat és hogy azt a legjobb helyzetkihasználással vitték véghez. Gratulálok mindenkinek, igazi Csapatmunka volt!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét