Az Országos Gyermek Bajnokság III. osztályába sorolt Ceglédi Kék Cápák U14 csapata szombaton Mogyoródon kezdte bajnoki sorozatát. A tavalyi lebonyolításhoz hasonlóan, idén is két mérkőzést kell játszani egy játéknapon, de a Cápák most egy győztes meccsel négy pontot is szereztek, ugyanis egyik ellenfelük, az Abony nem jelent meg a csarnokban, az eredményt 10-0 gólkülönbséggel a vétlen csapat javára írják majd. A másik meccsükön a minden évben erős Tápiószelét most könnyed játékkal győzte le a Cegléd, így veretlenül állnak a bajnoki tabellán. Spolmin Roberta edző: 

– A mai első ellenfelünk nem jött el a fordulóra, így a következő mérkőzésre egy egymás elleni játékkal tudtunk hangolódni. Ez úgy tűnik, jól sikerült, hiszen az Euronovex USE ellen jól kezdtük a találkozót. A jól működő védekezés mellé kiváló kapusteljesítmény társult, így kevés gólon tudtuk tartani az ellenfelet. A támadást illetően, rendezett védelem ellen is voltak jó megoldásaink, emellett pedig könnyű gólokat is tudtunk szerezni. Még sok munka van előttünk, de összességében nagyon ügyesek voltak a lányok, gratulálok a teljesítményükhöz!

Euronovex USE – Ceglédi Kék Cápák 8 – 21 ( 4 – 11 )

Mogyoród 50 néző, vezette Csuka, Pellet

Cegléd: Semetka Gréta(kapus), Kökény Hanna 7, Imregi Boglárka 5, Pető Luca 3, Fehér Dorina 2, Takó Emese 2(1), Kelemen Réka 1, Kádár Kata 1, Tóth Fruzsina, Pintér Zsófi, Kapusi Annamária, Vágány Noémi, Omelka P. Kíra

Kiállítás 6, ill. 12 perc

Hétméteres 2/2, ill. 1/1

-pézsé-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét