A serdülő csapatunk hétközi érdi bravúr győzelme után vasárnap a felnőtt és az ifi korosztály is az Érd Arénában vendégeskedett. Mindkét Cápa gárda rengeteg hibával játszott. A felnőttek az előző fordulókhoz képest javuló játék mellett kaptak ki az eddig veretlen Érdtől, az ifistáktól pedig 11 büntetőt kiharcolva vette el veretlenségét a házigazda.

Eredmények:

Felnőtt mérkőzés

Érd U22 – Ceglédi Kék Cápák   35 – 23 ( 20 – 10 )

Érd Aréna 50 néző, vezette Gecsei, Lambert-Liszkay

Cegléd: Szegedi Brigitta, Juhász Bernadett(kapusok), Imregi Blanka 6, Nagy Enikő 5(2),  Vuletity Szuncsica 3, Tóth Zsófia 2, Árvai Laura 2, Török Melinda 2, Ade Sowunmi 1, Peszeki Laura 1, Orján Viktória 1,  Dobos Renáta, Csábi Zsuzsanna, Pál Regina, Laczkó Gréta, edző Tóth Norbert

Hétméteresek: 3/2, ill. 3/2

Kiállítások: 14, ill. 12 perc

Tóth Norbert: – A múltheti mérkőzést követően tudtuk, hogy egy erősebb csapattal fogunk találkozni, de éppen ezért, nekünk nem volt veszteni valónk. Sajnos egy félidőn keresztül megint tudásunkhoz képest gyengén játszottunk, főleg támadásban. A második félidőben valamivel jobban kézilabdázva tartottuk magunkat, de közelebb nem sikerült kerülnünk az Érd csapatához.

Ifjúsági mérkőzés

Érd – Ceglédi Kék Cápák 32 – 29 ( 14 – 15 )

Cegléd: Semetka Gréta, Sila Réka(kapusok), Imbre Anna 9, Peszeki Laura 8(1), Kaposvári Vanda 6, Kádár Kata 2, Pető Blanka 2, Kiss Vivien 1, Pintér Zsófia 1, Tóth zsófia, Józsa Luca, edző Ade Sowunmi

Hétméteresek: 11/10, ill. 1/1

Kiállítások: 2, ill. 6 perc

Ade Sowunmi: – Ez egy hosszú hét volt a lányoknak, a szombati munkanap miatt nagyon nem voltunk meccs hangulatban. Fáradt, beteg és dekoncentrált volt a társaság. Lassan melegedtünk bele a meccsbe az első félidő végre mindenki felébredt és átvettük a vezetést. A második félidőre megint bealudtunk így az Érd gyorsan felzárkózott és átvette a vezetést, amit megtartott a meccs végéig. Csak azért tudott ma az Érd nyerni mert elfáradtunk, biztos vagyok benne hogy a visszavágón miénk lesz a két pont. Köszönöm a küzdést a csapat minden tagjának!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét