A női kézilabda NB II. 5. fordulójában a Gyömrő csapatát látták vendégül a Ceglédi Kék Cápák. A hazai junior és a felnőtt csapat is nagyon értékes győzelmet szerzett és megtartották jelenlegi dobogós helyüket a bajnoki tabellán. Óriási küzdelem, fantasztikus akarat és hatalmas szív jellemezte a Ceglédi Kék Cápák játékát, így nem csalódott a csaknem 250 főnyi néző sereg a Gál József Sportcsarnokban. Bevált a Cápák belépő akciója, mert nagyon sokan jöttek át a Ceglédi VSE labdarúgó mérkőzéséről. A Gyömrő elleni találkozókon Varga Péter ismét remekül helyettesítette  Jakab Lászlót, majd nyilatkozott a mérkőzés után :

– Az a megtisztelő feladat ért, hogy másodszor lehettem itt a Cápák kispadján. Nagyot alkottak a lányok ! Tudtuk, hogy nagy rangadó lesz, mert jó és rutinos játékosokból áll a Gyömrő. Méltó volt a mérkőzéshez a hangulat és a sok néző. Harcos játékkal, szívvel-lélekkel behúztuk a két pontot.

Ceglédi Kék Cápák – Gyömrő VSK 26 – 24 ( 15 – 12 ) 

Cegléd: Szegedi, Juhász(kapusok), Halasi 10, Tóth 6, Dobos 5, Lagyjánszki 2, Vígh 2, Mihály 1, Györe, Kőmíves, Mester Szabó, Bimbó, Német, edző Varga Péter

Junior eredmény:

Ceglédi Kék Cápák – Gyömrő VSK 26 – 19 ( 12 – 12 ) 

Ceglédi gólok: Tóth 14, Német 5, Bimbó 3, Mester Szabó 2, Mihály 1, Patai 1

-pézsé-

Cegledi KC SE - Gyomro

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét