Az elmúlt hétvégén Mogyoródon játszotta utolsó bajnoki mérkőzését a leány kézilabda Országos Gyermekbajnokság U13 II. osztályában szereplő Ceglédi Kék Cápák csapata. Az ellenfél az a Tápiószentmárton volt, akit az idén még egyszer sem sikerült legyőzni.

Kisjuhász Petra edző: – Picit csalódott vagyok, mert bíztam benne, hogy győztesként hagyjuk el pályát, de azt nem szabad elfelejteni, hogy egy nagyon jól összeszokott gárda ellen játszottunk. A szentmártoni együttes szerintem a csoportunk legösszeszokottabb és legtechnikásabb csapata, ezért sem volt elég a mai teljesítményünk. Szeretném kiemelni Petrovics Fruzsit, aki ma eszméletlen nagyot küzdött, szemfüles labdákat szerzett, jó megoldásokból hozta helyzetbe társait és nem utolsó sorban szép gólokat lőtt. Gratulálok a lányoknak az egész éves hozzáállásukhoz, és köszönöm, hogy a kezdeti nehézségek után, így álltak hozzám.

Aranyszarvas SE – Ceglédi Kék Cápák 22 – 12 ( 12 – 7 )

Cegléd: Kopcsa Karolina, Borsós Nóra(kapusok), Petrovics Fruzsina 5/1, Peszeki Laura 3/1, Veres Anna 2/1, Kovács Alíz 1, Simon Anna 1, Mód Klaudia, Varga Nóra, Koncsik Ella, Kazai Fanni, Farkas Fruzsina, Takács Viktória

Hétméteres:5/5, ill. 3/3

Kiállítás: 2, ill. 6 perc

-pézsé-

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét