A leány kézilabda U11 Országos Gyermek Bajnokság 2. fordulójában szombaton hazai pályán játszott két mérkőzést a Ceglédi Kék Cápák csapata. Egy könnyed Nagykáta elleni győzelem után óriási csatában a Dabas korosztályos csapatát is sikerült legyőzniük, így mind a négy bajnoki pontot itthon tartották. Pudics Zsolt edző:

– Óriási dicséret a csapatnak! A Nagykáta elleni önbizalom növelő meccsünk után nagyon nehéz mérkőzésen kellett helyt állni a lányoknak. Készültünk a Dabas ellen.Tudtuk, hogy jól indulnak, jól játsszák meg a beállósukat, jól zárják ki a játékból az ellenfelek beállósait, az átlövőik bátran és hatékonyan viszik be 1-1-ben a labdákat, viszont sebezhetőek jobb szélen és bal kettőben. Az elsőtől az utolsó másodpercig hihetetlenül taktikusan játszottak és remekül védekeztek a kis Cápák, büszke vagyok rájuk! A végig szoros meccsen a hajrában tudtuk csak legyűrni a ma is erős Dabast.

Ceglédi Kék Cápák – Nagykáta 34 – 8 ( 14 – 2 )

Cegléd: Semetka Gréta(kapus), Takó Emese 12, Kökény Hanna 8, Pető Luca 4, Kelemen Réka 3, Pintér Zsófia 3, Omelka P. Kíra 2, Imregi boglárka 2, Pokorny Szintia, Kádár Kata, Csombai Mirella, Orlov Katinka, Horváth Evelin

Ceglédi Kék Cápák – Dabas KC VSE 22 – 19 ( 11 – 10 )

Ceglédi gólok: Takó Emese 8, Imregi Boglárka 7, Kökény Hanna 4, Pető Luca 3

-pézsé-

capa-u10

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét