A serdülő leány kézilabda bajnokság III. osztályának második fordulójában kedden Dabason lépett pályára a Ceglédi Kék Cápák SE. A házigazdák jelenleg előrébb járnak ebben a korosztályban, magabiztosabbak voltak, gyorsan nagy előnyt tudtak kidolgozni, amit tartani is tudtak, ezért  érthetetlen volt olykor brutális védekezésük. A már a levegőben lévő Takács Viktóriát a földbe döngölték, akit kórházba kellett szállítani. Jobbulást kívánunk! A Cápák egyébként az utolsó percig küzdöttek, néhányan betegen is vállalták a játékot, így a csapat hozzáállása mindenképpen dicséretet érdemel. 

Dabas KC VSE – Ceglédi Kék Cápák 29 – 13 ( 17 – 6 ) 

Dabas, OBO Aréna 80 néző, vezette Forgács, Mestyán

Cegléd: Kopcsa Karolina, Semetka Gréta (kapusok), Kökény Hanna 4(2), Takó Emese 3, Peszeki Laura 2, Baricza Viktória 2, Takács Viktória 1, Kovács Alíz 1, Fehér Natália, Benkő Barbara, Imregi Boglárka, Vágány Noémi,  Kelemen Réka

Kiállítás: 8, ill. 12 perc

Hétméteres: 5/4, ill. 6/3

Urbán László edző: – Első meccsem volt a klubnál és rögtön a legerősebb ellenfelet kaptam. Nagyjából tisztában voltam a végeredménnyel, látom ,hogy hová kell fejlődnünk és látom a hiányosságokat is a játékosoknál. Nagyon sokat kell majd dolgoznunk, remélem eléggé elhivatottak a lányok arra, hogy fejlődjenek és megtesznek majd mindent azért, hogy jobbak legyenek. Én magam és a vezetőség is megteszünk mindent, amit csak lehet, hogy a fejlődés útján járjon a csapat. 

-pézsé-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét