A női kézilabda NB II pénteki játéknapján a listavezető Fehérvár KC otthonába látogatott a Ceglédi Kék Cápák felnőtt és junior korosztálya. A felnőtt csapat játékban és akaratban is a vendéglátók fölé kerekedett és bravúros győzelmet szereztek. A Cápák ezzel egy pontra közelítették meg a tabella második Gárdonyt, akik 3-án kedden 18:30-kor Cegléden lépnek pályára a félbeszakadt mérkőzés lejátszásáért. Sajnos a fehérvári túrának árnyoldalai is vannak. A felnőtt meccsen Kisjuhász Petra, a junior találkozón pedig Mihály Evelin szenvedett térd sérülést. Petra saját lábán jött le a pályáról, hétfőn vizsgálják meg tüzetesebben. Nem fog tudni játszani a jövő héten, bizakodunk, hogy nem szakadt el a térd szalagja. Evelin még szerencsétlenebbül járt, a mérkőzés után a fehérvári kórházba kellett vinni, ahol megállapították, hogy elszakadt a kereszt szalagja és műteni kell. Mindkettőjüknek mielőbbi gyógyulást kívánunk! Jakab László a fiúkat irányította itthon, így nélküle utaztak a Cápák pénteken. Keszthelyi Ferenc „ugrott be” Jakszi helyett, aki értékelte is a győzelmet:

– Remek taktikával érkeztünk és sokkal kreatívabban játszottunk, mint a Fehérvár. A  jó játék mellé kiváló kapus teljesítmény is párosult. Igazi csapatként küzdöttek a lányok! 

Eredmények:

Fehérvár KC II – Ceglédi Kék Cápák 22 – 25 ( 14 – 15 ) 

Cegléd: Juhász Bernadett(kapus), Prókai Anett 7, Tóth Adrien 6, Oláh Heni 5, Kisjuhász Petra 4, Mester Szabó Anett 1, Györe Lilla 1, Mihály Evelin 1, Hörömpő Dóra, Dobos Renáta, Asztalos Dóra

junior mérkőzés:

Fehérvár KC II – Ceglédi Kék Cápák 27 – 17 ( 13 – 8 ) 

Ceglédi gólok: Mihály Evelin 6, Asztalos Dóra 3, Fedák Antónia 2, Ványi Flóra 2, Szűcs Noémi 2, Imregi Blanka 2 

-pézsé-

-fotó Kisfaludi István korábbi felvétel-

Capak ido

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét