A leány kézilabda Országos Serdülő Bajnokság Ceglédet érintő csoportjának szerdai játéknapján az éllovas Dabas otthonában lépett pályára a harmadik Ceglédi Kék Cápák. Talán a téttől kissé nyomottan játszó Ceglédnek sajnos nem sikerült bravúr pontot szerezni az eddig veretlen vendéglátójától. Spolmin Roberta edző értékelése:

– Nagyon megilletődötten kezdtük a mérkőzést, különösen, ami a támadójátékunkat illeti. Időkérést követően végre felélénkültünk, sikerült szorosabbá tennünk az eredményt. A félidő végét emberhátrányban töltöttük, ami megtörte a jó szériánkat és két gólos hátránnyal fordultunk. A második játékrész első tíz percében sem támadásban, sem védekezésben nem tudtuk felvenni a ritmust, az ellenfél ezt ki is használta és növelte is a különbséget. A félidő második felére felkeményedtünk védekezésben, és a támadásunk is kezdett alakulni, de sajnos nem sokat tudtunk kozmetikázni az eredményen. Sokkal biztosabb kézzel és bátrabban kell támadnunk ahhoz, hogy az ilyen mérkőzéseken is partiban tudjunk maradni.

Dabas VSE KC – Ceglédi Kék Cápák 20 – 14 ( 9 – 7 )

Dabas Obo Aréna, 70 néző, vezette Csuka, Kocsis

Cegléd: Hornyik Orsolya(kapus), Koncsik Ella 4/2, Veres Anna 3/1, Petrovics Fruzsina 2, Kovács Alíz 2, Varga Nóra 1, Takács Viktória 1, Fehér Natália 1, Mód Klaudia ,Peszeki Laura, Farkas Fruzsina, Simon Virág, Simon Anna

Kiállítás 8, ill. 12 perc

Hétméteres 5/4, ill. 5/3

Az eredmény alakulása: 9.p.: 4-0, 15.p.: 5-5, 25.p.: 8-7, 29.p.: 12-8, 46.p.: 19-12

-pézsé-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét