Négy korosztályban is jól szerepelnek a Ceglédi Kék Cápák csapatai, akik az elmúlt hetekben remek eredményeket értek el.

NB II felnott tabella eleje

 

Az NB II.-ben versenyző felnőttek Jakab László irányításával hazai pályán is legyőzték a tabella első Szigetszentmiklóst, melynek eredményeként a dobogó mindegyik foka nyitva áll még a Cápák előtt. Három forduló van hátra a bajnokságból és mindhárom nagyon nehéznek ígérkezik. Április 24-én a tabella második Gárdony látogat Ceglédre, majd 29-én a mostani első Fehérvár fogadja a ceglédi csapatot, akik az utolsó körben ahhoz a Tápiószeléhez utaznak, akik néhány napja pontot tudtak rabolni a Gárdonytól.

A junior csapat, akik három játékos kivételével 13-15 évesen állnak ki a jóval idősebb ellenfelekkel hétről, hétre, az elmúlt öt meccsükből hármat meg tudtak nyerni.

U13

Az U13 korosztály Varga Péter vezérletével szárnyal az Országos Gyermek Bajnokság középső házában. Az elmúlt hét mérkőzésükön csak egyszer kaptak ki, akkor is a tabella első Vác csapatától. A Cápa U13 április 17-én vasárnap itthon is bemutatkozik két bajnoki mérkőzés erejéig. 09:00 órakor a mostani első Érd, majd 10:40-kor a Diósd lesz az ellenfelük a Gál József Sportcsarnokban. Érdemes kilátogatni az ingyenesen megtekinthető mérkőzésekre, ahol további nyolc csapat is megmérkőzik majd 09:00 és 16:30 között. 

U11 gyozelmi orom

A Ceglédi Kék Cápák U11 csapata sem maradt le sikerekben a nagyobbaktól. A kis Cápák az elmúlt négy bajnoki mérkőzésüket megnyerték az Országos Gyermek bajnokságban. Kettőt a felsőház zárásaként, kettőt pedig a Régió II bajnoki címért vívott csatában, ahol így a cél már nem is lehet más, mint az arany bezsebelése. Legközelebb 24-én Törökbálinton lépnek pályára a Budai Farkasok és a Százhalombatta ellen.

A Ceglédi Kék Cápák Sportegyesület várja a 2007-2008 és 2005-2006 között született kézilabda sport iránt érdeklődő lányok jelentkezését, akik majd a következő szezonban versenyző csapatokhoz csatlakozhatnak a nyár végén kezdődő edzéseken. Jelentkezni lehet a cegledisport@gmail.hu mail címen, vagy telefonon a 30/95-14-994-es telefonszámon. 

-pézsé-

Capa-Logo

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét