14-én szombaton 16:00 órakor  különleges mérkőzést  játszik a Gál József Sportcsarnokban a Ceglédi Kék Cápák NB II-ben versenyző felnőtt csapata. Különleges lesz, mert az ellenfél az a Rákosmente KSK lesz, akik a tavalyi szezonban mindkétszer borsot törtek a Cápák orra alá és bizony négy pontot vettek el a dobogóért küzdő Ceglédtől. Különleges lesz, mert a hazaiak komoly szurkoló toborzást végeztek az elmúlt héten, ugyanis az új Cápa indulójukhoz készülő klipjükhöz most szeretnék leforgatni a szimpatizánsaikkal megtelt lelátókat, így könnyen lehet, hogy telt ház előtt zajlik majd az izgalmasnak ígérkező találkozó, melyre a belépés ingyenes lesz. Kis ráadásként a Cápák vezetői 30 db szurkolói pólót sorsolnak ki a szünetben a kilátogató nézők között. Az ifjúsági korosztályú csapatok összecsapása 18:00 órakor kezdődik. Jakab László edző:

– Nagyon kemény mérkőzésre számítok ,erre készülünk egész héten. Rutinos csapat ellen játszunk, akiknek nagyon jó beállójuk és rutinos irányítójuk van. Sajnos a sérült Spolmin Robertára továbbra sem tudok számítani, de az elmúlt héten megmutattuk, hogy akár nyolcan is tudjuk bírni a mérkőzést. Remélem a sok néző előtt lejátszott meccsünkön végre le tudjuk gyűrni az RKSK-t.

Felhívás!

A Cápa TV előkészítésével egy időben elkészült a Cápák motivációs száma is. Ennek zenei részlete lesz a Cápa TV főcím dala, a komplett zene számhoz pedig klip készül, melyben az egyesület összes korosztálya látható lesz majd. Az egyesület vezetősége nem szeretné lehagyni a képkockákból a nélkülözhetetlen szurkolókat, hozzátartozókat, ezért kérik, hogy a Cápák legközelebbi mérkőzésére minden e sportágat szerető szimpatizáns látogasson ki, mert meccs közben ott készülnek majd a kliphez szükséges felvételek. A teli lelátók reményében megrendezett találkozó 14-én szombaton 16:00 órakor kerül megrendezésre. Az NB II-ben versenyző felnőtt Cápák ellenfele a tavalyi mumusuk, az RKSK lesz, így izgalmas meccs van kilátásban. Az ingyenesen látogatható derbi előtt lesz először hallható a Cápák új indulója, a szünetben pedig 30 db szurkolói pólót sorsolnak ki a nézők között, érdemes lesz tehát kilátogatni a Gál József Sportcsarnokba. 

-pézsé-

-fotó Kisfaludi István-

 

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét