A III. osztályú leány serdülő kézilabda bajnokság 13. fordulójának hétközi mérkőzésén a 3. helyezett Szigetszentmiklóst fogadta a listavezető Ceglédi Kék Cápák korosztályos csapata. A Cegléd nyert, megerősítve ezzel első helyét és hat pontra növelve a két gárda közötti különbséget.

Ceglédi Kék Cápák – Szigetszentmiklós NKSE 29 – 27 ( 17 – 10 )

Cegléd, 100 néző, vezette Csuka, Kocsis

Cegléd: Semetka Gréta (kapus), Peszeki Laura 12(2), Kökény Hanna 6(1), Imregi Boglárka 3, Farkas Fruzsina 3, Pintér Zsófia 3(1), Vágány Noémi 1, Kádár kata 1, Orlov Katinka, Baricza Viktória, edző Ade Sowunmi

Kiállítás: 20, ill. 12 perc

Hétméteres: 5/5, ill. 4/1

Ade Sowunmi: Egy nagyon jó kis mérkőzés volt a dobogosok között. Ahogy a félidei eredmény mutatja, a lányok nagyon jól kezdtek, a védekezésünkben volt kis hiba az elején, de az is percről percre javult. Sikerült ráérezni a védekezés tempójára, megtördelni a támadásokat sokszor, aminek igazan örülök. Faltokkal, labdákat szereztünk, védések száma is egyre nőtt és szép támadójátékkal fokozatosan növeltük a gólkülönbséget. A második félidőben elfáradtunk, de leginkább fejben, ezért egyre több eladott labda és technikai hiba következett. A sok kiállítás miatt nem mertek már ugyanúgy odalépni a lányok, de mindennek ellenére elégedett vagyok a mutatott játékkal és eredménnyel, sőt igazán különlegesre sikeredett, hisz tejesen ugyaz lett a végeredmény, mint az év első felében Szigetszentmiklóson. Remélem igy menetelünk tovább! Gratulálok a csapatnak!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét