A serdülő leány III. oszt kézilabda bajnokság első helyén telelhet a Ceglédi Kék Cápák korosztályos csapata. Szerda este itthon játszották idei utolsó bajnoki mérkőzésüket és mivel az Abonyt is sikerült legyőzni, megtartották veretlenségüket, sőt még pontot sem veszítettek a 11 forduló során.

Ceglédi Kék Cápák – Abonyi KC 28 – 19 ( 11 – 7 )

Cegléd, 100 néző, vezette Forgács, Mestyán

Cegléd: Semetka Gréta(kapus), Kökény Hanna 8, Peszeki Laura 4(1), Farkas Fruzsina 4, Tóth Fruzsina 3, Vágány Noémi 3(1), Baricza Viktória 3, Imregi Boglárka 1, Pintér Zsófia 1, Kádár Kata 1, Simon Anna

Hétméteres: 5/2, ill. 5/4

Kiállítás: 6, ill. 0 perc

Ade Sowunmi edző: – Túl vagyunk az őszi szezon utolsó mérkőzésén és úgy zárhatjuk a félévet, hogy tudjuk, pont előnnyel kezdhetjük a tavaszi szezont. Az utolsó hazai meccsünk nem úgy sikerült ahogy én szerettem volna, hogy mindenki öröm játékkal és mosolyogva fejezze be a 2019 évet, de azt nagyon jó volt látni hogy az újonnan tanult dolgokat is elővették és sikeresen véghez vitték a lányok. Gratulálok a CSAPAT minden tagjának az egész féléves hozzáálláshoz, küzdéshez és az akadályok ellenére sikeresen véghezvitt őszhöz!!!

-fotó Kisfaludi István-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét