Néhány hete az akkor még listavezető Dabas legyőzése után szerdán a tabella harmadik Szigetszentmiklóst is megverte a serdülő csapatunk, akik hatalmas lépést tettek a leány kézilabda serdülő III. oszt. bajnokság bronzérme felé. Már csak két pont a hátrányunk, ami behozható, hiszen a hátralévő három fordulóban a 6. és a 7. csapat otthonába látogatunk és itthon fogadjuk a sereghajtót, míg a harmadik Szigetszentmiklósnak az első kettővel és a kilencedikkel kell megküzdenie. Szerencsénkre nagyon szoros csata folyik az első helyért is, így mindkét csapat győzelmi kényszerben van a harmadikkal szemben, bízhatunk tehát a papírformában és a jól megérdemelt bronzéremben.

Ceglédi Kék Cápák – Szigetszentmiklós NKSE 28 – 25 ( 11 – 14 )

Cegléd 150 néző, vezette Acsai, Alapi

Cegléd: Kopcsa Karolina, Semetka Gréta (kapusok), Kökény Hanna 11(3), Peszeki Laura 7, Imregi Boglárka 3, Mód Klaudia 2, Takó Emese 2, Farkas Fruzsina 1, Vágány Noémi 1, Kovács Alíz 1, Takács Viktória

Kiállítás: 6, ill .2 perc

Hétméteres: 4/3, ill. .4/2

Ade Sowunmi edző: – Az első félidőben a túlzott akarás görcsös játékhoz ès sok elhibázott helyzethez vezetett. A szünetben sikerült rendet tenni a fejekben és a hátrányukat rövid idő alatt ledolgozni. Az a csapat győzött, aki jobban és kitartóbban akart. Gratulálok mindenkinek a nagy küzdésért és örülök, hogy mindenki tudott hozzá tenni, amikor kellett.  

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét