A női kézilabda NB II. őszi zárófordulójában vasárnap a Vecsést fogadta a Ceglédi Kék Cápák. A  vendég csapatot tavaly egyik találkozón sem tudták legyőzni a Cápák, de idén már a vecsési mumus is vesztesként hagyta el a Gál József Sportcsarnokot. A találkozó kis búcsúztatóval kezdődött, ugyanis Oláh Henrietta családi okok miatt Kecskemétről visszaköltözik borsodi otthonába, így ezen a mérkőzésen játszott utoljára ceglédi színekben. Hencsó a harmadik szezonját töltötte a Ceglédi Kék Cápáknál, mely idő alatt 202 góllal örvendeztette meg szurkolóinkat. Sok sikert kívánunk a továbbiakban! A mérkőzésen végig a Cápák akarata érvényesült, bár volt egy hullámvölgyük, de egy percig sem volt kérdéses a hazai győzelem. Jakab László edző értékelése:

– Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, hamar vezettünk is hat góllal, de ezután kihagytunk néhány ziccert és ahelyett, hogy megtörtük volna az ellenfelünket, reményt adtunk nekik, hogy visszajöhetnek a meccsbe, emiatt a második félidő nehezebb volt, mint kellett volna. A két kapusom jól védett, megérdemelten nyertünk, de ez számomra év végi forma. A hozzáállásért köszönet a csapatnak, gratulálok a győzelemhez és sok sikert kívánok a Heninek a további életében. 

Ceglédi Kék Cápák – Vecsés SE-Jusec 25 – 20 ( 14 – 9 ) 

Cegléd 200 néző, vezette Somodi, Ujhelyi

Cegléd: Szegedi Brigitta, Juhász Bernadett(kapusok), Tóth Ágnes 7, Halasi Réka 5/1, Kisjuhász Petra 4/3, Tóth Adrien 3, Oláh Henrietta 2/1, Prókai Anett 2, Dobos Renáta 2, Spolmin Roberta, Vígh Cintia, Hörömpő Dóra

Hétméteres 8/5, ill. 6/2

Kiállítás 8, ill. 14 perc

Az eredmény alakulása: 6.p.: 2-2, 22.p.: 10-4, 28.p.: 14-7, 32.p.: 14-11, 38.p.: 19-14, 55.p.: 24-18

-pézsé-

 

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét