A női kézilabda NB II. 9. fordulójában ideiglenes hazai pályánkon, Abonyban fogadta a felnőtt csapatunk az Alba Fehérvár KC U22 korosztályát. A kiélezett mérkőzésen a második játékrészben 5 góllal is el tudtunk lépni, amelyből az izgalmas végjáték után kettő is megmaradt. Megérdemelt ceglédi győzelem született, amivel a Cápa lányok visszaléptek a dobogóra, így a serdülőkkel és az ifistákkal ismét három Cápa korosztály áll érmes helyen a bajnoki tabellákon.

Ceglédi Kék Cápák – Alba Fehérvár KC U22 29 – 27 ( 15 – 15 )

Abony, zártkapus mérkőzés, vezette Kiss B., Kiss J.

Cegléd: Szegedi Brigitta, Juhász Bernadett (kapusok), Tóth Adrien 8(2), Vuletic Suncica 6, Farkas Szimonetta 4, Csábi Zsuzsanna 3, Dobos Renáta 2, Török Melinda 2, Jónás Alexandra 2, Pocsai-Halasi Réka 2, Tátrai Renáta, Peszeki Laura, Mód Klaudia, Farkas Fruzsina, Kovács Alíz, edző Jakab László

Hétméteres: 3/2, ill. .5/5

Kiállítás: 6, ill .6 perc

Az eredmény alakulása: 6. perc: 3-3, 20.p.: 10-10, 28.p.: 13-15, 38.p.: 19-16, 51.p.: 27-22

Jakab László edző: – Tudtuk, hogy nem lesz egyszerű mérkőzés, ami be is bizonyosodott, egy ügyes, gyors és fiatal csapattal játszottunk, akik végig küzdöttek a jó eredményért. A hibáink ellenére a mérkőzést szinte végig a kezünkben tartottuk és megérdemelt győzelmet szereztünk. Ha egy kicsit koncentráltabbak vagyunk, akkor még nagyobb arányú is lehetett volna a különbség, de így is elégedett vagyok, mert a mostani nehézségek ellenére küzdünk és harcolunk. Remélem a még hátralévői idei két meccsünkön is ugyanilyen eredményesek tudunk lenni. Gratulálok a csapatnak!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét