A Ceglédi Kék Cápák utánpótlás edzője lesz ősztől Varga Péter a Ceglédi KK SE játékosa. Az U13 Cápa csapat eddigi trénere László Brigitta munkahelyi elfoglaltsága miatt nem tudta tovább vállalni a lányok irányítását. Azért esett Varga Péterre a Cápa vezetők választása, mert a sok-sok játékkal töltött év alatt és a fiú utánpótlás csapatok edzésével rengeteg rutint szerzett és nem mellesleg példaképe is a kézilabdát szerető gyerekeknek. Az új kihívástól Varga Péter nyilatkozott a ceglédisport.hu-nak:

– Abból a szempontból kihívás lesz, hogy 16 éves fiúk után lányokkal is fogok dolgozni,  de nincs bennem félsz. Azt várom, hogy rendet, fegyelmet követeljek meg mindenféle képpen. A technikai dolgokban lehetnek lemaradások, de ezt majd próbáljuk gyorsan pótolni. Azt szeretném, hogy komolyan vegyék a lányok, legyen egy rendzser az életükben és majd meglátjuk, hogy ki hová jut el. Bízok benne, hogy több meccset tudunk majd nyerni, mint az előző szezonban, de ahhoz még meg kell ismernünk egymást és sokat kell dolgoznunk. Már várom ezt a kihívást.

Eddig csak fiúkkal dolgoztál. Mennyire színesíti meg a munkádat, hogy lány csapatod is lesz?

– Azt gondolom, hogy a kézilabda az bármilyen nemnél ugyanazt jelenti. Valószínűleg egy kicsit higadtabbnak és megértőbbnek kell lennem, mint a fiúknál. Kíváncsi vagyok, mert eddig még minden edző azt mondta, hogy lányokkal könnyebb dolgozni.

-pézsé-

Varga Peter 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét