A női kézilabda NB II. 16. fordulójában 18-án vasárnap itthon lép pályára a Ceglédi Kék Cápák felnőtt és ifi csapata, akik az Inárcs-Örkény korosztályos együtteseit fogadják a Gál József Sportcsarnokban. A 15:00 órakor kezdődő felnőtt találkozóra érkező vendégek az eddigi 15 meccsükön még pontot sem veszítettek, míg a Cegléd eddigi négy tavaszi megmérettetéseiken sorra alulmaradtak. Nagyon nehéz mérkőzés vár az ezer sebből vérző Cápákra, akik ezúttal nem esélyesként látják vendégül soros ellenfelüket. A jó játék reményében lépnek pályára  a hazaiak, akiknek egyébként kimondottan fekszik mostani ellenfelük játéka. Hogy sikerül-e bravúros teljesítményt nyújtva megszakítani sok éve nem látott negatív sorozatukat a Cápáknak, arról Jakab László vezetőedzőt kérdeztük: 

– Tavaly ősszel nagyon jó meccset vívtunk Örkényben. Kikaptunk, de a jó kézilabdát mi játszottuk. Az akkor ott játszó csapatunkhoz képest most gyengébbek vagyunk, így nem lehet kötelezővé tenni a győzelmünket. Remélem, hogy jó meccset tudunk velük játszani, amiben benne lehet bármi. Azon fog múlni, hogy hogyan használjuk ki a helyzeteinket és mennyi technikai hibánk lesz, mert az elmúlt meccseinken mindkettőből tíz fölötti számban vétettünk, amivel senkivel sem lehetünk partiban. Remélem fejben ott leszünk és jó meccset játszunk majd. 

Az ifjúsági csapat 17:00 órakor lép pályára. Aki tud, látogasson ki az ingyenesen megtekinthető találkozókra és segítse csapatainkat!

-pézsé-

-fotó Kisfaludi István-

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét