A Ceglédi Kék Cápák három korosztálya is itthon kezdi 18-án vasárnap a bajnoki pontvadászatot. Az NB II-ben a felnőttek 15:00 órakor, a juniorok 17:00 órakor a Tápiószele csapatait fogadják, míg az U 13 08:30-kor az Albertirsával, 13:30-kor pedig a Tápiószentmártonnal mérkőzik meg az Országos Gyermek Bajnokságban. A felnőtt keretből sérülés miatt hiányozni fog Mihály Evelin és Kisjuhász Petra, de pályára lép majd új játékosként az Abonyból érkező Tóth Ágnes és régi-új játékosként a TF csapatából haza igazolt Spolmin Roberta. Az egyesület vezetősége szerint a bajnoki cím megszerzését is célul tűzheti ki az idén erős kerettel rendelkező felnőtt csapat, a mezőny legfiatalabb csapataként versenyző juniorok pedig a középmezőny eléréséért küzdenek majd. Hogyan látja a jövőt Jakab László vezetőedző?

– Az idén elég döcögősen ment a felkészülés, mert sok játékos nem tudott rendszeresen résztvenni a felkészülésben. A felkészülési mérkőzéseinken kiütközött a régi hibánk, hogy túl sok ziccert hagyunk ki, de reménykedem abban, hogy  koncentráltabb játék mellett ez már a hétvégén is jobban fog menni. Bízom abban, hogy győzelemmel tudjuk kezdeni a bajnokságot. Hosszabb távon azt gondolom, bár nem szoktam ilyen távoli célokat kitűzni, de ha elkerülnek minket a sérülések, a dobogós helyekért küzdhetünk majd a felnőttekkel. A junioroknál van egy aránylag jó sorom, a többiek az U14-ből és az U13-ból kiegészülve majd egy-két év múlva tudnak igazán nagy szerepet vállalni addig epizód szerepeket fognak teljesíteni.  

A részletes vasárnapi mérkőzés program a Gál József Sportcsarnokban:

U13:

08:30   Ceglédi KCSE   – Albertirsa SE    
09:30   Abonyi KC   – Sülysápi SE
10:30   Kóka KSK -Aranyszarvas SE    
   
11:30   Albertirsa SE    – Sülysápi SE    
12:30   Kóka KSK   – Abonyi KC    
13:30   Aranyszarvas SE   – Ceglédi KCSE

NB II felnőtt

15:00 Ceglédi Kék Cápák – Tápiószele

NB II junior

17:00 Ceglédi kék Cápák – Tápiószele

Az utánpótlás csapatok mérkőzései ingyen látogathatóak, az NB II felnőtt mérkőzésre 14 év alatt ingyenes a belépés, 14 év felett 500Ft a belépődíj.

-pézsé-

capa-logo

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét