Az U11 leány kézilabda Országos Gyermek Bajnokság Régió II. csoportjának záró mérkőzéseinek Alsónémedi adott otthont vasárnap délelőtt. A sors úgy hozta, hogy az utolsó találkozón dőljön el a bajnoki cím sorsa, ahol az addig két veretlen csapat, a Ceglédi Kék Cápák és a Budakalász vívott nagy csatát az aranyéremért. A Cápák végül fordulatos mérkőzésen alul maradtak. Pudics Zsolt:

– Február 28.-a óta nem kaptunk ki bajnoki mérkőzésen. Nagyon sajnálom a lányokat, mert az elmúlt hónapok teljesítménye miatt megérdemelték volna az aranyérmet. Ma sok hibára kényszerített minket a jó napot kifogó és a szerencsével sem hadilábon álló Budakalász. A legtöbb kósza labda az ellenfélnél kötött ki és az a néhány, amit nagy nehezen össze tudtunk szedni, két passz után újra náluk landolt a kapkodásunk miatt. Bár vezettünk is, de legtöbbször futottunk az eredmény után. Sérülés miatt cserére kényszerült Veres Anna, ami még inkább sokkolta a csapatot, de a hajrában így is többször volt esélyünk egyenlíteni. Az akarattal és a szívvel most sem volt baj, de az arany súlyát nem bírták a lányok, ami rányomta bélyegét a támadó játékunkra. 

Budakalász – Ceglédi Kék Cápák 15 – 13 ( 7 – 8 ) 

Cegléd: Semetka Gréta(kapus), Peszeki Laura 6/3, Veres Anna 4/1, Baricza Viktória 1, Leskó Andrea 1, Farkas Fruzsiana 1, Takács Viktória, Kökény Hanna, Imregi Boglárka, Simon Anna, Pető Luca, Brindzik Regina

-pézsé-

Cegledi kek Capak U11

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét