A kézilabda Országos Gyermek Bajnokság 3. fordulójában Nagykátán játszott két mérkőzést a Ceglédi Kék Cápák U11 csapata. A kis Cápák legyőzték az Alsónémedit, majd izgalmas mérkőzésen maradtak alul az eddig veretlen Tápiószelével szemben. Pudics Zsolt edző:

– A két meccs négy félidejéből háromban remekül teljesítettek a lányok. Az Alsónémedi elleni 10-2-vel fordultunk, de már nem tudtunk hozzátenni a másodikban. A lényeg, hogy nyertünk és így a csoportunk első körének öt ellenfeléből négyet legyőztünk. A Tápiószele elleni meccsen hatalmasat küzdött a csapat, nem sokon múlt a bravúr. Rengeteget fejlődtünk az elmúlt két hónapban. Szeptemberben a Szele simán vert minket 20 góllal, most pedig méltó ellenfeleik voltunk. Ha megtanulunk a meccs egészén koncentráltan játszani és kezelni tudjuk majd a nagy nyomást, akkor beléphetünk a „nagyok” előszobájába! Kihagytunk három büntetőt, öt ziccert és öt percre kiengedtünk védekezésben, amit persze rögtön kihasznált az ellenfelünk. Ennek ellenére csak dicséret illeti a csapatot, gratulálok a lányoknak!

Eredmények:

Alsónémedi – Ceglédi Kék Cápák 9 – 16 ( 2 – 10 )

Cegléd: Semetka Gréta(kapus), Kökény Hanna 6, Takó Emese 5, Imregi Boglárka 2, Pető Luca 1, Kelemen Réka 1, Pintér Zsófia 1, Pokorny Szintia, Kádár Kata, Csombai Mirella, Omelka P. Kíra, Horváth Evelin

Euronovex USE – Ceglédi Kék Cápák 16 – 9 ( 7 – 6 )

Ceglédi gólok: Takó Emese 3, Kökény Hanna 3, Imregi Boglárka 2, Pető Luca 1

-pézsé-

capa-u11-nagykatan

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét