A női kézilabda NB II 7. fordulójában Tökölön lépett pályára a Ceglédi Kék Cápák. Igazi rangadó várta a csapatokat, ami talán az őszi első helyet is eldöntheti. A Cegléd veretlenül érkezett a találkozóra, míg a házigazdák egy vereséget szenvedtek ebben a szezonban. Cápa álom kezdés után, (5-9 a 18.percben) a házigazdák váltani tudtak és tízet számoltak a Ceglédre. Jakab László edző:

– Nagyon jól kezdtük a mérkőzést. Jól védekeztünk, a kapus teljesítményünk is jó volt. 9-5-ös vezetésünk után érthetetlen módon összeestünk. Nem ment a játék, rengeteg technikai hibánk volt és amikor a hazaiak feljöttek ránk, úgy látszódott, hogy a lányok fejben eldöntötték ,hogy nem tudunk nyerni. Nem is a vereséget sajnálom igazán, hanem a hozzáállást és a mutatott játékot. Keresem az okát, remélem minél hamarabb megtalálom… A junioroknak gratulálok! Végre megmutatták, hogy képesek nyerni!

Felnőtt mérkőzés eredménye:

VSK Tököl – Ceglédi Kék Cápák 30 – 20 ( 16 – 11 )

Ceglédi gólok: Oláh Henrietta 6, Tóth Adrienn 4, Prókai Anett 4, Vígh Cintia 2, Spolmin Roberta 2, Asztalos Dóra 1, Györe Lilla 1

Junior mérkőzés eredménye:

VSK Tököl – Ceglédi Kék Cápák 16 – 23 ( 6 – 14 ) 

Ceglédi gólok: Imregi Blanka 11/7, Német Beáta 4, Ványi Flóra 3, Asztalos Dóra 3, Szűcs Noémi 1, Veres Anna 1/1

-pézsé-

-fotó Kisfaludi István InfoCegléd archívum-

capak-1

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét