A leány kézilabda Országos Gyermek Bajnokság 4. fordulójában Tóalmáson játszott két mérkőzést a Ceglédi Kék Cápák korosztályos csapata. Először az Abonyt győzték le magabiztosan a Cápa gyerekek, majd a csoport favoritja a Tápiószentmárton ellen maradtak alul egy küzdelmes meccsen. A Cegléd továbbra a felsőházba kerülést érő 2. helyen áll a tabellán. Kisjuhász Petra edző értékelése:

– Az első mérkőzésen kicsit álmoskásan játszottunk, ennél jóval nagyobb arányú győzelmet kellett volna aratnunk. A második találkozón az Aranyszarvas együttese ellen léptünk pályára. Ők a legnagyobb ellenfelünk a csoportunkban. Sajnos a lányok nem hitték el, hogy van esélyük akár a győzelemre is. Támadásban kezdünk összeszokni, de a védekezésünkben van még jócskán hiba. Dolgozunk tovább!

Eredmények:

Abonyi KC – Ceglédi Kék Cápák 8 – 18 ( 5 – 9 )

Cegléd: Kopcsa Karolina, Borsós Nóra(kapusok), Petrovics Fruzsina 5/1, Mód Klaudia 4/1, Varga Nóra 2, Kovács Alíz 1, Koncsik Ella 1/1, Baricza Viktória 1, Kádár Veronika 1, Peszeki Laura 1, Farkas Fruzsina 1, Takács Viktória 1, Kazai Fanni, Simon Anna

Aranyszarvas SE – Ceglédi Kék Cápák 20 – 13 ( 10 – 8 )

Ceglédi gólok:Mód Klaudia 3, Koncsik Ella 3/3, Petrovics Fruzsina 2, Takács Viktória 2, Simon Anna 2 Kazai Fanni 1

-pézsé-

capa-u13

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét