Capak-koszi

Múlt héten pihenőre tért a Ceglédi Kék Cápák felnőtt csapata. Viszontagságos szezont zártak, mert az erős mezőny mellett sok nehézséggel is meg kellett küzdeni a Cápáknak.  Ősszel az első hat mérkőzés mindegyikén győztesen hagyták el a pályát és magabiztosan vezették a bajnoki tabellát, majd a hetedik találkozóra Gárdonyba már Halasi Réka nélkül voltak kénytelenek utazni. A csapat egyik húzóemberének hiánya megtörte a fantasztikus lendületet és mentálisan is gödörbe került a gárda. Az őszi utolsó fordulóban kínkeservesen kiszenvedett hazai győzelemmel megmaradtak a dobogós esélyek, de Dobos Renáta súlyos sérülésével újabb vezért veszített a Cegléd.  A téli szünetben Prókai Anett és Oláh Henrietta  érkezett erősítésként. A két kecskeméti játékos remekül beilleszkedett, de a bajnoki hajrára újra fogyni kezdett a csapat. Vígh Cintiának műteni kellett az ujját,  az anyai örömök előtt álló Szegedi Brigitta pedig már nem tudta vállalni a játékot az utolsó mérkőzéseken, amikor már a sors sem volt  kegyes a Cápákhoz.

Pudics Zsolt Se elnök:

001

– Négy fordulóval a vége előtt még úgy álltunk, hogy akár bajnokok is lehetünk,  ha  mindegyik meccset megnyerjük, legyőzve  a három előttünk álló dobogóst is. Legyűrtük az első Szigetszentmiklóst, majd azt a Gárdonyt fogadtuk, akik előző héten kikaptak a Fehérvártól és már lemondtak a bajnoki címről. Cegléden szoros eredmény mellett félbeszakadt a találkozó, mert beázott a csarnokunk.  Elhalasztottuk a meccset és közben az újdonsült tabella első Fehérvár otthonába utaztunk, ahol  ismét nyertünk, de Mihály Evelin és Kisjuhász Petra súlyos térd sérüléssel tért haza. Nélkülük kellett újra kiállni a Gárdony ellen, akik másodszorra már lényegesen motiváltabban érkeztek Ceglédre, hiszen a fehérvári eredmény tudatában már bajnoki reményekkel játszottak és nyertek.  Remek csapatunk volt az idén, megérdemelték volna az érmet, mert keményen dolgoztak a lányok, de hihetetlen balszerencse sorozat mellett kellett befejeznünk a bajnokságot. Köszönet a szurkolóknak, akik az egész szezon alatt mellettünk voltak!

Jakab László edző :

Jakab Laszlo

– A nyári két hónapos felkészülés után a felnőtt csapat nagyon jól kezdte a bajnoki szezont. Hatból hatot nyertünk, amikor Halasi Réka külföldre távozott, majd a következő meccsen megsérült Dobos Renáta, így zavar volt a fejekben és két mérkőzést is elvesztettünk. A téli időszakban volt idő rendet tenni és igazoltunk két kecskeméti játékost is, akik fokozatosan felvették a ritmust. Újra összeállt a társaság, de sajnálatos módon újabb három sérülés következett. Vígh Cintia ujja sérült meg, majd Mihály Evelin és Kisjuhász Petra szenvedett térdsérülést. Mindhárom játékost műteni kellett, plusz egy örömteli hír miatt – Szegedi Brigitta anyai örömök elé néz – négy játékost már nem tudtunk pótolni és elvesztettük a hazai, Gárdony elleni meccset. Végül az előkelő negyedik helyen végeztünk, amihez szívből gratulálok a csapatnak. Köszönet a szurkolóknak, akik legtöbbször idegenbe is elkísértek minket. Remélem, együtt tudjuk tartani a csapatot és talán egy-két emberrel kiegészülve fejlődni szeretnénk, jövőre megcélozzuk a dobogót.

-pézsé-

-fotó Kisfaludi István-

Capak

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét